Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мерія Дніпра має намір скасувати приватизацію стадіону Авангард

Мерія Дніпра має намір скасувати приватизацію стадіону Авангард

На сайті міськради з'явилось відповідне рішення. Залишилося офіційно його ухвалити на сесії.

Жителі Придніпровська кілька місяців вимагають скасування рішення Дніпровської міської ради про приватизацію стадіону "Авангард", яке ухвалили на сесії в травні.

Також жителі хочуть, аби після війни його реконструювали, розповідає активістка Ольга Орєхова. На сайті міськради оприлюднили документ, в якому йдеться про відміну приватизації, але рішення ще не підписане.

Активістка Ольга Орєхова розповідає, місцеві жителі хочуть, аби Дніпровська міська рада скасувала рішення про приватизацію цього об’єкту, яке прийняли на сесії 24-го травня. Це питання мали розглянути на засіданні 19 липня. Напередодні, каже Ольга Орєхова, питання скасування приватизації розгядали на погоджувальній раді.

"Олександр Санжара сказав, що приватизація стадіону Авангард – скасована. Ми перевірили пункти в порядку денному і саме рішення. Чекаємо зараз вже офіційного прийняття рішення з підписом Бориса Філатова. І на цьому етапі ми, звичайно, задоволені", – каже голова ініціативної групи жителів Придніпровська Ольга Орєхова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гость  (23.07.23 23:07): В СССР была тема, когда пустырь немного обустраивался и назывался футбольным полем. В любом время можно было согнать на субботник жителей ближайших домов, работников предприятий, студентов, учеников школ. И худо-бедно, подмели, порядок навели и как-то оно было.
С момента развала СССР и отказа от хождения строем и субботников по несколько раз в году под партийные праздники, содержание стало требовать денег.
Да и такие стадионы и вовсе оказались ненужными. Для любительского использования он не подходит из-за больших размеров и высоких затрат на содержание, а для профессионального спорта не подходит, поскольку требует капитального переделывания, куда более серьезных вложений и, главное, - спортсменов. А при том, что рядом находится профессиональный стадион ФК Днепр, то возникает вопрос: а зачем нужен этот пустырь-стадион? Лучше по дворам мини-площадок наставить и чтобы пользовались все жители массива, а не 20 человек, которые гоняют мяч, когда остальные жители не имеют площадок
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті