Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
13:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровского путешественника Сергея Гордиенко взяли в плен

Днепровского путешественника Сергея Гордиенко взяли в плен

В ходе экспедиционной акции «Україна – фортеця європейської свободи» наш земляк-путешественник оказался захвачен… его же поклонниками.

Напомним, что в ходе этого пешего похода Сергей Гордиенко побывал на Говерле и прочел там лекцию, попав благодаря этому в Книгу рекордов Украины.

Сейчас он держит пеший путь в родной Днепр.

И на этом пути часто бывают удивительнейшие встречи, об одной из которых Сергей Гордиенко рассказал следующее:

«У неділю, 2 липня 2023 року, Сергій Іванович Гордієнко вирушив із Борщева на Кам'янець-Подільський. Шлях його пролягав через село Іванків, де експедиціонера було "взято в полон". Місцева родина Богдана Володимировича і Світлани Петрівни Крохмальних упізнала всесвітньовідомого українського мандрівника і ледь не силоміць завела його до своєї господи.

Щедро частували, та зробили для знаменитого подорожнього невеличку екскурсію власним обійстям. Виявилося, що пан Богдан не лише відомий архітектор, але ще й талановитий різьбяр!

Жаль, що невмолимий графік мандрівника не дозволив залишитися на ночівлю у гостинних іванків'ян. У надвечір'я Сергій Гордієнко знов вирушив у дорогу. Та, певно, мав би краще все-таки залишатися у Крохмальних: бо далі мандрівник проскочив потрібний поворот на перехресті доріг і, в результаті, пройшов 6 км не тим шляхом.

- Але я не шкодую! - весело доповідав Сергій Іванович увечері своєму експедиційному штабові. - Бо "завдяки" тому, що трохи заблукав, побачив розкішні залишки замку Стара скеля!

Тепер у планах Сергія Гордієнка зустрітися із журналістами, громадськістю, колегами-туристами та побратимами-рухівцями в Кам'янці-Подільському. А далі - з 15 липня у Вінниці має відкритися виставка найкращих фоторобіт Сергія Гордієнка, зроблених ним в Арктиці й Антарктиді, в лісах і пустелях, під водою і в горах. Автор робіт збирається особисто відкрити цей фотовернісаж».
Фото со страницы Сергея Гордиенко. Напомним, что в ходе этого пешего похода Сергей Гордиенко побывал на Говерле и прочел там лекцию, попав благодаря этому в Книгу рекордов Украины. Сейчас он держит пеший путь в родной Днепр. И на этом пути часто бывают удивительнейшие встречи, об одной из которых Сергей Гордиенко https://www.facebook.com/SIGordienko рассказал следующее: «У неділю, 2 липня 2023 року, Сергій Іванович Гордієнко вирушив із Борщева на Кам'янець-Подільський. Шлях його пролягав через село Іванків, де експедиціонера було "взято в полон". Місцева родина Богдана Володимировича і Світлани Петрівни Крохмальних упізнала всесвітньовідомого українського мандрівника і ледь не силоміць завела його до своєї господи. Щедро частували, та зробили для знаменитого подорожнього невеличку екскурсію власним обійстям. Виявилося, що пан Богдан не лише відомий архітектор, але ще й талановитий різьбяр! Жаль, що невмолимий графік мандрівника не дозволив залишитися на ночівлю у гостинних іванків'ян. У надвечір'я Сергій Гордієнко знов вирушив у дорогу. Та, певно, мав би краще все-таки залишатися у Крохмальних: бо далі мандрівник проскочив потрібний поворот на перехресті доріг і, в результаті, пройшов 6 км не тим шляхом. - Але я не шкодую! - весело доповідав Сергій Іванович увечері своєму експедиційному штабові. - Бо "завдяки" тому, що трохи заблукав, побачив розкішні залишки замку Стара скеля! Тепер у планах Сергія Гордієнка зустрітися із журналістами, громадськістю, колегами-туристами та побратимами-рухівцями в Кам'янці-Подільському. А далі - з 15 липня у Вінниці має відкритися виставка найкращих фоторобіт Сергія Гордієнка, зроблених ним в Арктиці й Антарктиді, в лісах і пустелях, під водою і в горах. Автор робіт збирається особисто відкрити цей фотовернісаж». Фото со страницы Сергея Гордиенко.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте