Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
10:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Антоновича очищають каналізаційні колодязі

У Дніпрі на Антоновича очищають каналізаційні колодязі

У Дніпрі через засмічення каналізації мешканці вулиці Володимира Антоновича потерпали від потопів. Саме тому сьогодні співробітники КП “Дніпроводоканал” і зайнялися очищенням мереж. Комунальні служби міста готові допомогти дніпрянам за будь-якою погоди.

Підтоплення на вулиці Володимира Антоновича, 55 місцеві мешканці помітили наприкінці минулого тижня. Вчора ввечері вони залишили заявку на гарячій лінії міськради, а вже сьогодні вранці до них на допомогу приїхали працівники комунальних служб.

Фахівці КП “Дніпроводоканал” кажуть - головна причина підтоплень на вулиці Антоновича - засмічення каналізаційних люків. Саме тому комунальники проводять очистку каналізаційної системи. Для того, щоб уникнути аналогічних ситуацій, надалі місцевим мешканцям радять відповідальніше користуватися мережами водовідведення.

Докладніше у нашому сюжетіДетальніше про те, як саме проходили роботи, розповість "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (14.06.23 08:56): Вчера пришлось пообежать по Европейской.это треш.ну сделайте хоть что то?не нужно ремонтов и реконструкций)уберите бомжей и алкашей оттуда.наряд полиции вполне б справился.что ж вы превратили центр в гадюшник?страшно пройти.канализационные стоки они ремонтируют!у вас центр города-канализация. Відповісти | З цитатою
727  (13.06.23 10:06): Папуасы и бусики... Відповісти | З цитатою
1111  (12.06.23 20:49): А каким образом может засориться люк? Не колодец, а именно люк. Відповісти | З цитатою
прямий  (12.06.23 18:30): Я так понял, что только 55 жителей оказались самыми внимательными... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті