Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре создавали космические корабли будущего

|«« «« »» »»|

На Днепропетровщине провели конкурс космического моделизма, на который подали более 300 проектов.

К Всемирному дню космонавтики (который отмечается сегодня, 12 апреля), в Днепропетровском областном Центре научно-технического творчества и информационных технологий подвели итоги конкурса юных моделистов.

Занимающиеся техническим моделированием школьники Днепра, Кривого Рога, Никополя, Марганца, Новомосковска и других городов нашей области представили более 300 работ.

Подробней о конкурсе рассказали в ДОЦНТТИТУМ:

«Добіг кінця прийом робіт обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання до Всесвітнього дня авіації та космонавтики, що проводили протягом березня 2023 року.

На конкурс надійшло близько 300 робіт від вихованців закладів позашкільної освіти та учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти мм. Дніпро, Кривого Рогу, Нікополя, Новомосковська, Покрова, Марганця, Першотравенська, Дніпровського, Новомосковського, Криворізького, Широківського, Межівського, Юрївського районів. Вік учасників склав від 6 до 10 років.

Діти виконали завдання по виготовленню стендової моделі «Космічний корабель» за розгорткою та сконструювали власну модель зореліта із готових форм утилізованої продукції.

Кожен учасник виявив наполегливість, старанність, креативність, надбав певні компетенції, а також проявив фантазію.

Дякуємо усім за участь у Конкурсі!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте