Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На железнодорожном вокзале Днепра заработали 6 многосекционных зарядных станций

На железнодорожном вокзале Днепра заработали 6 многосекционных зарядных станций

И на подходе – мощный бензиновый генератор от Немецких железных дорог.

Городской сайт уже рассказывал о подготовке к передаче Приднепровской железной дороге многосекционных зарядных станций. Они были изготовлены в Турции и куплены для Укрзализныци предпринимателями-благотворителями из Казахстана.

Эти 6 станций уже установлены и работают на центральном железнодорожном вокзале Днепра. Каждая из них дает возможность одновременно бесплатно заряжать 8 мобильных телефонов или других устройств. Об этом в Приднепровской железной дороге рассказали:

«Головний залізничний вокзал Дніпра нещодавно отримав 6 потужних багатосекційних зарядних станцій. Їх установили в залах очікування, зокрема у «Фортеці незламності».

Кожна станція здатна одночасно заряджати 8 смартфонів, а окремі мають ще й додаткову комірку для ноутбука. Усі підключені до резервного живлення (генераторів) на випадок знеструмлення вокзалу в разі планових відключень електро-енергії чи можливих блекаутів.

Ще одна перевага цих зарядних пристроїв – простота в користуванні. Секції для зарядки ґаджетів схожі на комірки камер схову, всередині яких розетки та зарядні шнури, дверцята зачиняються-відчиняються подібно. Можна поставити свій ґаджет заряджатися, закрити дверцята секції на код і присісти у залі очікування чи відійти у справах.

Користування зарядними станціями безоплатне, ще й працівники вокзалу прийдуть на допомогу людям, які з технікою не на "ти"».

А еще вскоре железнодорожникам Днепра будет передан мощный немецкий генератор. Об этом сообщили в Укрзализныце:

«Укрзалізниця отримала 63 інверторні бензинові генератори від Deutsche Bahn.

16 шт. виробництва Stromerzeuger на 2,3 кВт та 47 шт. Endress на 3 кВт. Усі генератори економні та мають низький рівень шуму.

Генератори будуть розподілені між виробничими підрозділами компанії. Зокрема, будуть направлені туди, де спостерігаються найбільші перебої з постачанням електроенергії: до Запоріжжя, Дніпра, Чернігова, Кременчука та інших міст. Тут вони точно будуть корисними під час виконання не дуже енергозатратних операцій, зокрема роботи комп'ютерного обладнання, освітлення під час огляду вагонів, насосів, які забезпечують опалення приміщень, тощо.

Ще колеги з Німеччини планують передати Укрзалізниці 325 портативних зарядних станцій Jackery.

Також ними будуть доукомплектовані пункти незламності та бомбосховища».

Фото – ПЖД и Укрзализныця.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте