Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
22:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре открыли яркую выставку живописи

|«« «« »» »»|

Прекрасным новогодним подарком для всех ценителей прекрасного стала персональная выставка картин живописца, члена Национального союза художников Украины Игоря Зайцева «Рапсодия моей жизни».

Эту выставку накануне Нового года открыли в Университете таможенного дела и финансов Днепра. Городской сайт уже рассказывал о том, что в этом университете появилось свое культурное пространство, в котором регулярно открывают новые проекты и экспозиции.

О новой выставке в университете сообщили следующее:

«В Університеті митної справи та фінансів відкрилась виставка живопису члена Національної спілки художників України Зайцева Ігоря Анатолійовича "Рапсодія мого життя".

Численні гості, поціновувачі живопису, художники, колеги, співробітники були приємно вражені атмосферою мистецького свята та тим, що в непростий час керівництво УМСФ приділяє велику увагу естетичному вихованню студентів. Університет вже став міцним осередком розвитку мистецтва, творчості, музейної справи.

Як казав наставник та вчитель Ігоря Зайцева Народний художник України Петро Іванович Магро: "Мистецтво виховує, а живопис особливо!".

І з цим складно не погодитись».

Выставку картин Игоря Зайцева посетила известная исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, которая рассказала о ней следующее:

«Чудовий подарунок зробив Університет митної справи та фінансів, відкривши напередодні новорічних свят виставку живопису Ігора Зайцева!

Ректор цього вишу - унікальна людина. Дмитро Олександрович Бочаров один з небагатьох, хто добре розуміє, що диплом про вищу освіту це не тільки фахові знання.

На сьогодні відкрито дві виставки. На першому поверсі - живописні роботи Марини Кондурової, а на третьому - Ігора Зайцева. А виставка грошей чого варта? Національних костюмів? Навіть учбові кімнати мають незвичне планування.

Але давайте повернемось до відкриття виставки.

Ігор Анатолійович Зайцев - не зовсім типовий художник: його основна робота не пов'язана з мистецтвом. У молодості він був футболістом та грав у другій лізі. Наразі працює в Університеті митної справи та фінансів на кафедрі фізичного виховання та займається тренуванням футбольної команди цього виша. Але його художні роботи - це вираз стану його душі і тому вони цікаві для глядача.

Особисто для мене "мій пейзаж" - це той, який дозволяє мені по ньому мандрувати, міркувати, знаходити відповіді на складні питання і таке інше. Не кожен художник дозволяє зайти в його картини. І для цього важлива не тільки кольорова гама, хоча вона завжди розповідає про думки митця, а і настрій, який передає митець на холст.

Дякую, Ігоре Анатолійовичу та Дмитру Олександровичу, за такий чудовий подарунок до Нового Року!».

Фото – Ирина Семенчук и Университет таможенного дела и финансов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте