Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
07:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі надзвичайники нагадали мешканцям правила пожежної безпеки

У Дніпрі надзвичайники нагадали мешканцям правила пожежної безпеки

20-го грудня фахівцями Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проведено профілактичний захід з мешканцями міста, поблизу багатоповерхівок, що знаходяться в Центральному районі Дніпра, на тему пожежної безпеки в побуті.

Фахівці ДСНС розповіли, що багатоквартирні будинки вважаються зоною підвищеної небезпеки через те, що пожежа легко може перекинутися до сусідів. Неякісні будівельні матеріали виділяють отруйні пари, внаслідок перегріву і плавлення. Звідси – високий ризик отруєння людей їдким димом.

Тож, рятувальники наголосили мешканцям багатоповерхівок, що вони зобов’язані стежити за справністю комунікацій не тільки у власних квартирах а й у будинку в цілому.

Також, фахівці Служби порятунку «101» не забули і про безпеку дітей. Нагадали дорослим, що треба стежити за іграми малечі. Не дозволяти їм бавитися із сірниками та легкозаймистими предметами.

Всі проінструктовані отримали від надзвичайників інформаційні роз’яснювальні листівки із застереженнями та рекомендаціями, що потрібно робити, аби захистити себе та своїх близьких від пожеж та їх наслідків.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті