Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
09:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света удостоены еще одной международной награды

Днепровские мастера света удостоены еще одной международной награды

В Лос-Анжелесе днепровская фирма «Эксполайт» удостоена награды Международного конкурса световых эффектов и дизайна «LIGHTING PRODUCT DESIGN OF THE YEAR».

Городской сайт неоднократно рассказывал о проектах и инновационных идеях фирмы «Эксполайт», которая продолжает активно работать даже во время войны.

В нынешнем году она уже была удостоена целого ряда наград за свои проекты.

И вот – еще одно международное признание!

Об этом создатель и арт-директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука сообщил следующее:

«Скільки б сусідні темні сили не гасили світло в Україні, але її промені ніколи не перестануть пробиватися. Поки в рідному Дніпрі досі триває блек-аут, є проблеми з мобільним зв’язком, інтернетом, опаленням та водою, вся наша команда працює та не втрачає зв’язок з усім світом. Дуже символічно в саме такий час ми отримали світлі новини з Лос-Анджелесу.

Наш склодувний бренд Optical Metaphor отримав свою першу і ОДРАЗУ найголовнішу нагороду: LIGHTING PRODUCT DESIGN OF THE YEAR за люстру у холі кампуса B14 в UNIT.City

Unit.City — місто інновацій, яке сміливо можна назвати українським аналогом Силіконової долини, яка відзначається значною щільністю високотехнологічних компаній. Символічно, що і приємні новини про перемогу ми отримали саме із Каліфорнії. Кампус B14 розташований біля головної площі міста інновацій, яка оформлена в стилі японського мінімалізму, і оскільки люстру з неї видно, ми хотіли, щоб вона продовжувала філософію поєднання простого дизайну, естетики, екологічності та технологій.

У нашій склодувній майстерні Optical Metaphor ми проаналізували кут падіння сонячних променів, розмістили на люстрі скляні призми, щоб максимально вдало підкреслити світлом її форму. Об’єми були спроектовані таким чином, щоб вони добре сприймалися як в холі, так і на площі. Це скляна скульптура, яка гармонійно поєднується із загальною концепцією освітлення Unity City.

До розробки кожної люстри ми підходимо індивідуально для кожного об’єкту, і у результаті завжди маємо неповторну світло-скляну скульптуру, аналогів якої у світі немає. Робота зі склом у нашій склодувній майстерні Optical Metaphor дозволяє максимально розкрити гру світла та тіні. А світло, своєю чергою, дозволяє максимально проявити простір та архітектуру.

Optical Metaphor — приклад унікального українського світло-скляного креативу. Ми вдячні всім захисникам і захисницям, що ми маємо змогу продовжувати створювати щось нове та прославляти цим Україну навіть у такі темні часи. Як би Україну та українців не намагалися затьмарити, світло завжди пробивається та перемагає!».

Фото со страницы Николая Каблуки.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Надрив м'яза стегна. Вінгер Дніпра-1 розповів, скільки пропустить через травму (24)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте