Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДТЕК повернув світло мешканцям області після закінчення поточного обмеження електропостачання НЕК Укренерго

ДТЕК повернув світло мешканцям області після закінчення поточного обмеження електропостачання НЕК Укренерго

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло клієнтам Дніпропетровської області, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК Укренерго з 21:35 2 листопада до 18:08 4 листопада. Однак ситуація в енергосистемі лишається складною, тому можливі повторні відключення, якщо буде необхідність збалансувати енергосистему.

Станом на 18:08 4 листопада вдалося збалансувати енергосистему та повернути світло всім мешканцям області. Однак ситуація в енергосистемі лишається складною. Можливі повторні стабілізаційні відключення. Щоб зменшити тривалість та кількість відключень, просимо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Також радимо правильно включати електроприлади після стабілізаційного відключення, щоб запобігти одночасному значному зростанню навантаження та аваріям на електромережах. П’ять простих рекомендацій від ДТЕК Дніпровські електромережі тут.

Нагадаємо, через російські атаки з ладу були виведені низка критично важливих об’єктів електропостачання. Внаслідок цього в енергосистемі сформувався значний дефіцит потужності та інфраструктури для передачі електроенергії. Через це НЕК Укренерго вимушений проводити стабілізаційні відключення. Найчастіше в пікові години навантаження з 6 до 11 та з 17 до 23 години.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті