Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
21:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский автобусный завод наращивает объемы производства

Днепровский автобусный завод наращивает объемы производства
ТОВ «Дніпровський автобусний завод» (ДАЗ, Дніпродзержинськ) поступово нарощує обсяги виробництва. Про це повідомив директор ДАЗ Сагіт Фарбазов.

В останні 3 місяці з призначенням нового керівника ДАЗ на підприємстві проводилася робота із збереження та зміцнення потужностей з ремонту автобусів всіх марок. Станом на листопад накопичена база замовників дозволяє використовувати потужності підприємства вже на 40%.

На замовлення Бориспільського аеропорту щойно ДАЗ відправив першу партію відремонтованих «Ікарусів». Одночасно триває втілення заходів з нарощування випуску раніше освоєних на ДАЗі автобусів з низькою підлогою та міських автобусів великої місткості серії «Сіті-ЛАЗ» та освоєння автобусів середньої місткості моделі А-141, включаючи шкільний варіант.

Угоду щодо замовлення на випуск партії 20 міських автобусів підприємство обговорює з представниками «Укрзалізниці», також воно заявило про участь у тендері на виробництво міських автобусів на замовлення підприємств РФ.

Від транспортних підприємств Запоріжжя ДАЗ отримав замовлення на ремонт тролейбусів, ведуться переговори з міською владою Дніпродзержинська щодо розміщення на підприємстві замовлення з ремонту міських трамваїв.

За сприятливих економічних умов ДАЗ здатен у наступному році довести обсяги ремонту та виготовлення автобусів до 150-200 одиниць, у подальшій перспективі – до 500 одиниць на рік.

Довідка: ТОВ „Дніпровський автобусний завод” — колишнє ВАТ „Дніпродзержинський авторемонтний завод”, засноване у лютому 1965 року. Протягом 50 років підприємство спеціалізувалося на виконанні капітальних ремонтів дизельних автомобілів закордонного виробництва „Татра” і „Шкода”, а також автобусів „Ікарус”. Зараз спеціалізується на випуску автобусів Львівського автозаводу та ремонті автобусів усіх марок. Перший автобус моделі А 183 F0 серії „Сіті” із низькою підлогою вийшов зі стапелів підприємства в квітні 2007 р. Конструкція нового міського автобусу типу „Сіті”, у порівнянні з іншими моделями міських автобусів, має ряд переваг: низку підлогу (не 480 мм над асфальтом, а 280-300) для зручності пасажирів, сучасну технологію виробництва (замість зварювання застосовується клеєння панелей кузову), проект нової моделі удосконалено з урахуванням експлуатаційних випробувань.
##: ДАЗ
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте