Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
21:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 ноября

Криминальная сводка на 12 ноября
11 листопада п. р. о 13.50 біля одного з будинків по вул. Дзержинського м. Дніпропетровська з різаною раною шиї був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 52-річна громадянка без визначеного місця проживання. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затриманий 26-річний громадянин без визначеного місця проживання. Як було встановлено співробітниками міліції, 10 листопада близько 20.00 біля вищевказаного будинку чоловік та жінка розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник розбитою пляшкою завдав постраждалій смертельну травму. Знаряддя злочину у зловмисника вилучено співробітниками міліції.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

11 листопада п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Центрально-Міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході санкціонованого обшуку в одній із квартир по вулиці Желябова, що в м. Кривий Ріг, у раніше засудженої господарки оселі була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 2 кг.

Наразі вилучена речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте