Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепряне в гостях вырывают победу у «Вадуца»

Днепряне в гостях вырывают победу у «Вадуца»

СК «Днепр-1» благодаря голу Довбика на 91-й минуте в Лихтенштейне обыграл «Вадуц» 2:1 и закрепился на второй строке таблицы своей группы Лиги конференций.

Вопреки предубеждениям многих, «Вадуц» оказался очень крепким орешком. Напомним, неделю назад днепряне в конце условно домашней игры смогли лишь сравнять счет в поединке с командой крошечного княжества – 2:2.

Ответный матч сложился тоже очень непросто. При счете 1:1 «Вадуц» имел немало возможностей выйти вперед. Но «Днепр-1» не только справился с этими угрозами, но и сумел провести победный мяч в уже компенсированное время – 2:1.

Благодаря этой победе СК уверенно занимает второе место в группе с 7 очками. Лидирует с 10 баллами нидерландский АЗ, неожиданной уступивший на Кипре «Аполлону» - 0:1. Киприоты с 4-ю очками – третьи, «Вадуц» замыкает турнирную таблицу с 2 баллами.

Решающим для днепрян станет их домашний поединок с «Аполлоном» 27 октября. Победа и даже ничья гарантируют спортклубу минимум второе место.

Подробней об игре с «Вадуцем» рассказывает пресс-служба СК «Днепр-1»:

«Ліга Конференцій 2022/23. Група Е. 4 тур.

13 жовтня. Вадуц. Стадіон «Райнпарк».

«Вадуц» (Ліхтенштейн) – СК «Дніпро-1» 1:2 (1:1)  

«Дніпро-1»: 93Валеф,  13. Амаш, 39. Сваток (кап), 5. Сарапій, 3. Адамюк, 18. Бабенко (22.Рубчинський,  76), 8. Піхальонок (20.Горбунов, 83), 10.Балулі (11. Громов, 60), 23. Бланко (25. Когут.83), 9.Гуцуляк (34. Танчик.60), 7. Довбик.

Голи: Амаш (25), Растодер (30), Довбик  (90+1).

На гостьовий поєдинок групового раунду Ліги Конференцій проти «Вадуца» тренерський штаб дніпрян провів лише одну зміну у стартовому складі в порівнянні з минулою грою в УПЛ  проти «Зорі», котру спортклубівці переконливо виграли 3:0 – замість Рубчинського у середині поля з перших хвилин, вперше у сезоні вийшов Балулі.

Гості з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль, шукаючі слабкі місця у захисті суперника, хоча перший удар у матчі завдали саме ліхтейнштейнці, але спроба була з центру поля і не застала зненацька Валефа. На 8-й хвилині господарі провели гостру контратаку, але вона закінчилася падіння на лінії карного майданчику Растодера без якихось порушень правил.

Дніпряни першу по-справжньому гостру атаку провели на 13-й хвилині, коли Довбик ледве не замкнув гострий простріл Амаша. Не менш гостро було і біля воріт спортклубівців за кілька хвилин, коли Джокіч замикав простріл Фера, але ближній бій виграв Валеф. Свій перший удар по воротах гості завдали на 23-й хвилині – Гуцуляк пробив у ближній кут і це не було складним іспитом для голкіпера «Вадуца». А вже друга спроба дніпрян виявилась вдалою – Балулі подав зі штрафного, захисник «Вадуца» винесли мяч за лінії карного майданчику, а звідти Амаш завдав потужного удару, який прошив і оборонців, і голкіпера господарів!

За кілька хвилин знову Бланко заробляє перспективний штрафний. і тепер вже Довбик пробиває трохи над поперечиною. Нажаль перевага у рахунку у спортклубівців була дуже недовгою – захисники залишили Растодера у власному карному майданчику без нагляду і той спокійно спрямував м’яч у дальній кут – 1:1. До завершення першого тайму спортклубівці володіли територіальною перевагою, але створити щось небезпечне біля воріт суперника гостям не вдалося.

Початок другого тайму був за господарями, які у перші 10 хвилин подали три кутових, завдали кілька неточних ударів, в ще арбітр показав Фоссо жовту картку за симуляцію, коли той впав на лінії карного майданчику дніпрян. Свій перший небезпечний момент після перерви спортклубівці створили на 62-й хвилині, коли Піхальонок знайшов Довбика у карному майданчику суперника, але удар Артема заблокували. Буквально у наступній атаці Довбик змусив голкіпера дістати м’яч з сітки власних воріт, але лайнсмен зафіксував дуже сумнівний офсайд.

З іншого баку «Вадуц» проводить кілька небезпечних атак, і Валеф грає надійно на останній межі. Ближче до завершення гри перевага господарів, які створюють момент за моментом, стає все відчутніше. Тільки на 88-й хвилині спортклубівці були близькими до того, щоб вийти вперед, але Когут пробив головою повз воріт після навісу Довбика.

Але вже у компенсований арбітром час дніпряни зуміли провести результативну атаку: Адамюк кинув у прорив на правому фланзі Танчика, після навісу котрого Довбик головою вколотив м’яч у сітку – 2:1! На те, щоб щось змінити у господарів вже не залишалося часу, більше того фінальний свисток арбітра застав спортклубівців в атаці!

Дуже складна і від цього така цінна перемога над непростим суперником!».

Фото пресс-службы СК «Днепр-1». 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте