Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заблокована дорога: у Дніпрі мешканці перекрили проїзд у двір бетонними блоками

Заблокована дорога: у Дніпрі мешканці перекрили проїзд у двір бетонними блоками

Перешкода для спецтранспорту! У Дніпрі в одному із житлових кварталів на Слобожанському проспекті місцеві самовільно встановили бетонну брилу просто посеред внутрішньоквартальної дороги.

Зробили це, аби автомобілісти не ганяли та не провокували аварії. От тільки рятувальникам та машинам швидкої тепер там не проїхати. Детальніше дивіться у сюжеті:

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (13.10.22 09:17): Идиоты. Поставьте им такие блоки к дверям подъезда))) А лучше найти того, чья идея и сбросить на голову Відповісти | З цитатою
.  (12.10.22 17:02): на 18 секунде четко видно, что водитель скорой даже при отсутствии блока не мог бы проехать из-за припаркованной с нарушением "Газели", но решил получить свои 5 минут сомнительной славы за счет жизни и здоровья людей, которые установили блоки как раз из-за тех водителей, которые ратуют за демонтаж блока.
Водителя "Газели" хоть оштрафовали? Или ему можно, - он из "своих", таких же как и водитель "скорой" и те авто-страдальцы?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті