Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
18:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В ДрамиКоме готовят премьеру спектакля о трагедии в Буче

|«« «« »» »»|

Премьера пронзительного спектакля «Всупереч» запланирована на 15-16 октября.

Напомним, что сейчас в Днепровском академическом театре драмы и комедии заняты постановкой сразу семи новых спектаклей.

Одна из этих работ – трагический и пронзительный спектакль «Всупереч». На основе документальных воспоминаний очевидцев он расскажет об ужасах рашистской оккупации в городе Буча.

Автором сценарной части (в основу которой легли около 10 документальных источников) стал главный режиссер ДрамиКома Антон Меженин . Это – большое сценическое полотно, в котором заняты почти 20 актеров театра.

О том, как идет подготовка премьеры, в ДрамиКоме рассказали следующее:

« За лаштунками вистави «Всупереч»!

Пропонуємо с вітлини backstage з репетиції вистави.

На сьогоднішній день зроблена вже велика частина роботи. Вистава «ВСУПЕРЕЧ», яку ще кілька місяців назад ми обговорювали на художній раді, сьогодні втілюється в життя.

Зараз до роботи підключилися наші художники зі світла. У променях десятків софітів, актори викладаються на всі сто – відпрацьовують останні деталі аби зробити цю виставу особливою.

Творча команда театру ДРАМіКОМ з кожним днем наближається до реалізації цього грандіозного проекту.

«Кожен день, самовіддано і натхненно, не зважаючи на втому і під звуки сирен ми продовжуємо працювати, – розповідає про робочий процес режисер вистави Антон Меженін. – Всупереч усім труднощам – ми робимо нашу виставу про всіх нас.»

На майданчику панує особлива атмосфера. Матеріал, над яким працюють актори, хронологічно і географічно пов'язаний з ними теж. Ролі доводиться проживати на сцені, в гримерці і навіть вдома.

«Завітавши сьогодні на репетицію, я відчув особливу атмосферу, – ділиться враженнями директор-художній керівник театру, Сергій Мазаний. – Мені навіть здалося, що актори не помічають мене, на стільки вони занурені в процес. Це захоплює. Як керівник, я маю знати, що відбувається на сцені. Я знаю про виставу все і навіть те як вона буде втілюватися. Однак сьогодні, навіть мені стало цікаво, ніби я опинився тут вперше» .

Фото – ДрамиКом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте