Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
21:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 ноября

Криминальная сводка на 9 ноября
1. 4 листопада п. р. близько 12.00 на перехресті вул. Радянської та Московської, що в м. Павлоград, біля підніжжя дамби через річку Вовча з відкритою черепно-мозковою травмою був виявлений труп 53-річної жінки – бухгалтера геологічної розвідки одного з комунальних підприємств. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми, перелому зводу черепу, кісток обличчя, крововиливу у мозок. За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий раніше засуджений 23-річний чоловік.

Як було встановлено, 3 листопада близько 18.00 зловмисник біля дамби через річку зустрів постраждалу та запропонував їй вступити з ним в статевий зв'язок, але отримавши відмову, руками та ногами завдав жертві удари по голові та тулубу, внаслідок чого вона втратила свідомість. Після цього молодик зґвалтував жінку та заволодів її сумочкою з мобільним телефоном. Усвідомивши те, що жінка не подає ознак життя, зловмисник скинув труп вбитої у річку. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 6 листопада п. р. о 17.40 на перехресті вул. Куйбишева та Сагайдачного, що в м. Нікополь, з колото-різаним пораненням грудної клітини був виявлений труп 30-річного місцевого мешканця. За скоєння злочину співробітниками Нікопольського міського відділу міліції затриманий 54-річний батько вбитого. Як було встановлено, 6 листопада о 17.30 на перехресті вул. Куйбишева та Сагайдачного батько та син розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник складаним ножем завдав постраждалому смертельне поранення. За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 4 листопада п. р. о 19.40 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська звернувся 43-річний громадянин Латвії – водій одного з підприємств. Чоловік повідомив про те, що в період часу з 15.30 до 16.00 на перехресті вул. Богомаза та Донецьке шосе, шляхом пошкодження замка кабіни вантажного автомобіля «DAF» невідома особа скоїла крадіжку його документів, документів на автомобіль, полупричеп, вантаж та міжнародні перевезення, а також грошей: 1 тис. євро, 10 доларів США, 15 тис. білоруських рублів та 200 грн.

За скоєння злочину співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції затриманий 31-річний раніше засуджений громадянин. Як було встановлено, 4 листопада о 15.40 зловмисник за допомогою викрутки відчинив дверцята кабіни автомобіля, звідки й викрав документи та гроші. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 1 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

4. 7 листопада п. р. близько 22.00 на вул. Орджонікідзе, що в Дзержинському районі м. Кривий Ріг, невідомий чоловік, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань скористався відсутністю водія та сів за кермо тролейбусу та проїхав 50 м., після чого був зупинений пасажирами. Співробітниками ДАІ затриманий 27-річний громадянин. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте