Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
08:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Центр современной культуры Днепра приглашает на новые программы

Центр современной культуры Днепра приглашает на новые программы

На нынешней неделе Днепровский Центр современной культуры (Крутогорный спуск, 21-а) порадует новыми проектами для взрослых и детей.

Каждую неделю Центр современной культуры стремится удивлять жителей и гостей Днепра новыми и интересными мероприятиями.

Вот и на этой неделе в этом центре представят новые фильмы и музыкальную программу. Здесь в галерее Артсвит стартует новая образовательная программа для детей (о чем уже сообщал Городской сайт). Будет продолжен цикл разговорного клуба украинским языком. Также пройдут домедицинский тренинг, коворкинг, воркшопы для взрослых и детей.

Подробней об этом в Центре современной культуры рассказывают следующее:

«15 вересня о 19:00 відбудеться показ фільму «Небувалий похід» Михаїла Кауфмана в рамках програми «Прифронтові географії». Це конструктивістський фільм-репортаж, який показує процеси колективізації та «підйому» села, що відбувалися незадовго до трагедії Голодомору.

Кінопрограма «Прифронтові географії» — це спроба осмислити спільний досвід засобами кіно. Щочетверга ми збираємось в DCCC, щоб подивитися фільми українських або закордонних режисерів та подумати про питання нової спільності й емоційної зрілості в часи війни.

«Небувалий похід» Михаїла Кауфмана - це конструктивістський фільм-репортаж про рух «двадцятипятитисячників» — робітників, направлених на підйом села. Ту ми побачимо колективізацію, яка існує поруч з індустріалізацією, та життя українського села в 1920-30х роках.

В «Небувалому поході» багато портретів дітей, тварин, стиглих кавунів та яблук. Ці візуальні образи Кауфман запозичує у Довженка. Проте кадри врожаїв, щасливих дітей та селян не є оптимістичними, навпаки, — вони набувають особливого трагізму. Літо 1931 року — останнє перед Голодомором, влаштованим більшовиками в Україні в 1932-33 роках.

Попри агітаційну спрямованість фільму, Кауфман фіксує будні колективізації: дешеві квартири без водогону в містах та життя в наметах посеред полів по селах. Все це відчувається як тривожне передчуття катастрофи.

Реєстрація: https://bit.ly/3UdTypA.

15 вересня о 16:30 Галерея Артсвіт розпочинає програму для підлітків 13-15 років Артсвіт дітям. Мистецтво в мені. На заняттях можна буде дізнатися, як побудована система мистецтва та як реалізувати свої творчі навички. Реєстрація: https://bit.ly/3KUBcFE .

16 вересня о 19:00 в рамках благодійних музичних подій ви почуєте SI Process — електронний проєкт музиканта та барабанщика гурту «Вагоновожатые» Станіслава Іващенко, який поєднує в собі Electro, IDМ, Breakbeat. Реєстрація: https://bit.ly/3qyuaND.

17 вересня о 13:00 зустрічаємось у розмовному клубі української. Цього разу будемо говорити про те, як люди шкодять планеті та чи можна цьому зарадити. Приходьте, щоб поділитися власним досвідом та поспілкуватися українською. Реєстрація: https://bit.ly/3BxpopO.

З вівторка по суботу 12:00-19:00 в галереї Артсвіт працює виставка «Як у кіно...». Тут ви можете побачити роботи українських художників та художниць, які осмислюють досвід воєнного часу. Вхід вільний.

Щосуботи з 10:00 волонтери та медики команди Дніпро Такмед проводять тренінги з домедичної допомоги. Ви отримаєте базові навички такмеду та дізнаєтесь, як допомогти собі й іншим людям в критичних ситуаціях. Реєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/kDzXwv4.

З вівторка по суботу в нашому соціальному хабі працює артковоркінг «Шифт». Тут проходять воркшопи для дітей та дорослих, з розкладом яких можна ознайомитись на сторінці @artcoworking_krm в Інстаграмі.

До зустрічі!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте