Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
23:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Горсовет опровергает информацию об отсутствии отопления в 700 домах города

Горсовет опровергает информацию об отсутствии отопления в 700 домах города
Шановні журналісти! Інформація, яка була розповсюджена сьогодні у ІА „Новий міст” під заголовком „Более 700 домов в Днепропетровске не готовы к отопительному сезону” не відповідає дійсності.

Прохання не керуватися нею при підготовці своїх матеріалів.
На сьогодні у Дніпропетровську всі будинки готові до опалювального сезону. Тепло подають 568 котелень – 384 з них знаходяться у комунальній власності міста, 184 відомчі. Наразі не працює 1 будинкова котельня, яка знаходиться у комунальній власності міста та 4 відомчі.

Через аварії наразі тепло не подають 11-ьом будинкам, через борги не обігріваються 7 будинків. Вночі 4 листопада через 250-тисячний борг мешканців за спожите тепло Нижньодніпровський трубопрокатний завод призупинив роботу своєї відомчої котельні, яка опалювала 27 одно- та двоповерхових будинків.

Всі школи, дитячі садки та медичні заклади міста опалюються на 100%. На сьогодні мешканці міста заборгували за тепло 116 мільйонів гривень. Через такі борги самі постачальники тепла завинили за газ близько 130 мільйонів гривень.

Аби безперебійно подавати тепло, теплопостачальні підприємства нині оформлюють кредити на закупівлю блакитного палива під заставу комунального майна. Наразі мова йде про кредит для комунального підприємства „Теплоенерго” – 26 мільйонів гривень та для міського комунального підприємства „Дніпропетровські міські теплові мережі” – 50 мільйонів гривень.

Постачальники тепла також звертаються до населення з проханням розрахуватися з боргами. На сьогодні поточний рівень оплат населення за спожите тепло складає в середньому 40%.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте