Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські архітектори складають карту шумів міста

Дніпровські архітектори складають карту шумів міста

Донедавна в Україні таких розробок не проводилося, для них навіть не було програмного забезпечення.

Карти шумів навколишнього середовища є важливими при новому будівництві, - стверджують розробники таких карт. Вже є перші здобутки у цьому питанні.

Детальніше про це розповідають ініціатори цих розробок у групі Архітектори Дніпра:

«При проектуванні об’єктів архітектури різного призначення варто враховувати шум навколишнього середовища. Для цієї мети розробляються карти шумів, які в зручному вигляді показують, як розповсюджується шум від різних джерел на місцевості. Це, в свою чергу, дозволяє врахувати рівні шуму в місці майбутнього будівництва та зробити висновки щодо необхідності використання додаткових заходів для захисту від шуму.

До теперішнього часу в Україні не було вітчизняного програмного забезпечення для розрахунку та побудови карт шумів. Але завдяки наполегливій багаторічній роботі спеціалістів нашої компанії тепер з’явився можливість дуже точно та швидко будувати карти шумів з урахуванням висот перешкод та поглинання звуку в атмосфері та на місцевості.

Тож якщо у вас виникне задача проектування багатоповерхових житлових комплексів, бізнес та торговельних центрів, готелів, ресторанів, кінотеатрів, виробничих підприємств тощо, то не гайте часу та звертайтеся до нас.

Наші фахівці виконають натурні вимірювання на місцевості та побудують для вас зручні та зрозумілі карти шумів задля забезпечення акустичного комфорту на ваших об’єктах.

Ділимося з вами прикладами побудованих карт шумів, які було нами розроблено за замовленням архітектурного бюро Михайла Аліпова для аналізу впливу залізничної колії на перспективну забудову в м. Дніпро».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (03.09.22 10:05): Бред какой! Идите страну защищать! Відповісти | З цитатою
ДИСИ  (03.09.22 08:31): Парни конечно молодцы. Только "Америку" не открыли. Уже с 1973 года в Днепропетровском инженерно-строительном институте на архитектурном факультете на специальности "городское строительство" был такой предмет. И учили нас и как шумы измерять, и как карты шумов строить для городской застройки. В государственном проектном институте "днепрогражданпроект" в архитектурно-планировочной мастерской Яшунского Е.Б. был со́ответствующий сектор и раздел по расчету шумов входил в проекты, которые разрабатывались институтом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті