Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В днепровском ТРЦ Караван открылась масштабная выставка-продажа картин

|«« «« »» »»|

На ней представлены десятки интереснейших полотен художников из Днепра и других городов.

Особенность экспозиции в том, что она открыта в формате выставки-продажи. Каждый желающий может купить понравившуюся работу. Все вырученные от выставки средства будут переданы на нужды ВСУ.

О новой выставке и ее героях глава Днепровской ассоциации рестораторов и отельеров Елена Булах рассказала следующее:

«З 19 по 31 серпня в ТРЦ «Караван» м. Дніпро проходить благодійна виставка-продаж арт-об’єктів "З Україною в серці".

Виставка-продаж проводитиметься в межах волонтерського проекту «Блюз за Україну 2022». Мета проекту - збір коштів на цільові потреби ЗСУ, зокрема, - високоточну оптику. Напередодні Дня Незалежності, кожний охочий може зробити свій благодійний внесок на підтримку Захисників України, придбавши картину.

Окрім робіт сучасних українських художників, виконаних в різних техніках, ТРЦ «Караван» представить роботи дніпровських фотографів. На їх портретних фото, в кожному обличчі, в кожних очах – людські емоції, думки, питання, нова реальність нашого життя.

Сьогодні кожен з нас має свій особистий фронт, ми робимо все можливе для себе та своїх рідних. А ще, всіх нас об’єднує жага до життя на своїй рідній землі, жага до перемоги. Тож наблизимо її, допомагаючи нашим військовим виборювати для всіх нас право на власну державність та право вільно жити на своїй землі!

Чекаємо всіх на виставці в ТРЦ «Караван» з 19 по 31 серпня. Ми – з Україною в серці!

Серед учасників виставки Ірина Бойко - дніпровській митець, з перших днів війни вона створює свої роботи, які чітко передають емоцію всієї України. Українська художниця Ірина Бойко на тлі останніх подій в Україні створила серію патріотичних картин. Мистецтво не може мовчати, стверджує Ірина і ми її цілком підтримуємо! Будь-який плакат із представлених робіт оцінено в 500 грн.

Також представлені роботи Анастасії Слюсар. Вона художник, майстер кольору та настрою, арттерапевт. Учасник міжнародних, національних мистецьких виставок та open-air проєктів.

"Для мене акварель це завжди Магія! - каже вона. -Змішання фарб і води, внутрішнього стану і натхнення! Це можливість висловити свої почуття і переживання, матеріалізувати те, що неможливо побачити. Якщо мені через мої картини виходить передати емоції та своє сприйняття звичайних речей, додати фарб у повсякденне життя, я щаслива!

Я з дитинства любила живопис та можливість творити. Пробувала різні техніки та матеріали. Найближче виявилася акварель, тому що саме цей матеріал, як ніякий інший, може передати відчуття і внутрішній стан, адже акварель неможливо «переписати». А ще, малюючи аквареллю, є можливість розфарбовувати та створювати свій настрій!».

Роботи Світлани Лодіної також представлені на виставці "З Україною у серці". Захоплена своєю професією людина, дизайнер жіночого одягу, художник, викладач, Світлана Лодіна перебуває у постійному пошуку нових ідей та рішень, напрямів у мистецтві.

Мисткиня емоційно реагує на життеві обставини, які впливають на її роботи. Свіжий імпульс завжди дають і нові відносини... Поезія, проза народжується у стосунках закоханої жінки, але ж головне всеж таки, живопис. Переважну більшість часу Світлана працюэ в своій майстерні. Створює картини, які робить на полотні олією, емоційно та імпульсивно. Роботи Світлани знаходяться у колекціях як в Україні так і за кордоном. Учасник міжнародних та національних виставок.

Також на виставці представлені роботи Дмитра Аркад’єва. Аркадьєв Дмитро Олексійович, член Національної спілки дизайнерів України. Досвід роботи з інтер'єрами -15 років. Також досвід розпису стін. Працює в різних техніках, улюблені - графіка, акрил, олія, акварель. Роботи художника - це його хобі. Минулого року в Дніпровському Будинку Мистецтв проходила персональна виставка. В цьому році прийняв участь у виставках "Арт-наступ" і "Смак Життя". Зараз Дмитро Олексійович викладач образотворчого мистецтва в Коледжі Технологій та Дизайну і в Художньої школі.

Запропонував свої роботи і Гладких Олег Михайлович, член Національної спілки художників України. Працює в різних техніках, улюблені - олія, гуаш, акварель. Роботи художника - це його хобі. Більшість картин зроблені для душі. Минулого року в Таможеній Академії проходила персональна виставка. Зараз Олег Михайлович - офіцер ЗСУ.

Також попереду ще 2 заходи: кулінарний і музичний, але про них трохи пізніше.

На даний момент, якщо ви готові придбати картину художників-волонтерів, запрошуємо до ТРЦ Караван! Якщо просто готові зробити донат - ми будемо вдячні будь-якій вашій допомозі.

Миру нам всім!».

Фото со страницы Елены Булах

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте