Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
08:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фахівці ДСНС провели профілактичні бесіди з громадянами щодо пожежної безпеки у побуті

У Дніпрі фахівці ДСНС провели профілактичні бесіди з громадянами щодо пожежної безпеки у побуті

17 серпня фахівці відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області здійснили профілактичні бесіди на тему: «Пожежна безпека у побуті» на території Чечелівського району міста Дніпро, поблизу багатоквартирних житлових будинках.

Станом на сьогодні, у Дніпровському районі сталося понад 1500 пожеж, що порівняно з минулим роком більше близько 25%. З огляду на це надзвичайники закликали запам’ятати й виконувати основні вимоги пожежної безпеки:

- електронагрівальні прилади, телевізори, радіоприймачі, інші побутові електроприлади й апаратура повинні вмикатися в електромережу тільки за допомогою справних штепсельних з’єднань та електророзеток заводського виготовлення;

- покидаючи оселю, не забувайте від’єднати всі прилади від мережі, особливо нагрівальні;

- не дозволяйте дітям бавитися сірниками, запальничками;

- відстань від приладів нагрівання, будь-то газова плита чи електричний чайник, до горючих матеріалів має становити не менше 25 сантиметрів.

Крім того, представники ДСНС кожному розповіли порядок дій під час пожежі: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби, як гасити загорання на початкових етапах первинними засобами пожежогасіння чи підручними засобами, які безпечні шляхи виходу з приміщень, акцентували увагу що під час пожежі категорично заборонено користуватися ліфтами.

Під кінець заходу рятувальники кожному проінструктованому мешканцю надали інформаційну листівку.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті