Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
13:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі місцевий житель обіцяв оформити чоловіків призовного віку у закордонних закладах освіти

У Дніпрі  місцевий житель  обіцяв оформити чоловіків призовного віку у закордонних закладах освіти

За 3 тис. доларів зловмисник обіцяв оформити чоловіків призовного віку у закордонних закладах освіти та надати можливість безперешкодного перетину кордону.

Поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області за участі слідчих ВП №7 Дніпровського РУП ГУНП та Центральної окружної прокуратури м. Дніпра оперативним шляхом викрили злочинну діяльність чоловіка.

Як з’ясувалося 22-річний дніпрянин через месенджер пропонував отримати документи про навчання в іноземних закладах освіти. Плату за свої послуги отримував авансом, а залишок – під час видачі документів замовнику.

За його словами, після цього людина могла перетнути кордон України, при цьому фактично не брати участь у навчальному процесі.

За місцем мешкання чоловіка відбулися санкціоновані обшуки, в ході яких були вилучені мобільний телефон, банківські картки, жорсткий диск, документи з розрахунковими даними, блокнот, копії документів громадян України з фотокартками 3х4 та гроші.

Зловмиснику вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), що передбачає від 7 до 9 років позбавлення волі. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті