Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
09:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині зійшлися у товариському матчі легенди футболу та українські захисники

|«« «« »» »»|

У Дніпрі пройшов товариський футбольний матч. Легенди українського футболу зустрілись на полі з командою захисників країни. Гру присвятили Дню Української Державності.

«Такий матч – справжнє свято. У цей особливий день наші захисники зіграли з легендами українського футболу. Такі події об’єднують і роблять міцнішими», – розповів голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів.

У команді представників українського футболу – легенди кількох поколінь. Відомі гравці Збірної України, ветерани футбольних клубів, володарі чемпіонських кубків.

Долучилися й олімпійські чемпіони Євген Яровенко, Олексій Череднік, Олег Таран.

«У команді захисників країни колишні футболісти – професіонали та любителі. Цей матч – підтвердження того, що український футбол – живий. Хочу побажати нам усім мирного неба. Все буде Україна», – сказав ветеран футбольного клубу «Дніпро», олімпійський чемпіон Євген Яровенко.

На полі точилась запекла боротьба. Гравці з обох команд віддавали паси, відбивали атаки супротивника, захищали ворота від м’яча.

«Суперник дуже динамічний, з такими завжди важко грати. Хлопці жваво рухаються, вони активні, азартні. Така гра приносить задоволення, – поділився український футболіст, керівник дитячої академії футболу Олег Шелаєв. – Дуже переживаємо за захисників. Вони – в авангарді нашого життя. Зараз усі побажання – вдачі та здоров’я їм».

Команди зіграли у нічию – матч завершився з рахунком 2:2.

Але кількість голів – не головне. Важливіші – настрій та емоції гравців.

Команді футболістів-захисників урочисто вручили пам’ятний кубок. А ще подарунки та подяки.

До Дня Української Державності в області проходять концерти, патріотичні майстер-класи, тематичні виставки, онлайн-вікторини та флешмоби.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті