Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
08:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре провели Международный Праздник Флага

В Днепре провели Международный Праздник Флага

Наш город присоединился к этому международному празднику, который был посвящен вчерашнему открытию 16-го Европейского юношеского Олимпийского фестиваля.

Этот спортивный фестиваль спорта и молодежи вчера был торжественно открыт в словацком городе Банска-Быстрица. Он будет проходить с 24 по 30 июля.

В составе юношеской сборной Украины – немало спортсменов Днепра и Днепропетровщины.

И в честь старта этого престижного турнира во всем мире проводился Международный праздник Флага. Присоединился к нему и Днепр.

К сожалению, из-за войны наш город и Украина участвовали в этом мероприятии онлайн. Вот что об этом сообщили в группе Відділення НОК України в Дніпропетровській області:

«У Дніпрі пройшов міжнародний онлайн-захід Свято Прапора, присвячене відкриттю ХVI літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю. Захід був організований спільно Дніпропетровським та Запорізьким обласними відділеннями Національного олімпійського комітету України.

На івенті були присутні почесні гості, учні Ліцея №142 ім.П'єра де Кубертена та Придніпровського ліцею Червоногригорівської ОТГ Нікопольського району. Після привітальних слів гостей, відбулося символічне підняття Прапорів України та НОК України. У цей момент під гімн України на екранах з'явилася добірка фото з різних офлайн заходів Дніпропетровського та Запорізького відділень НОК.

Також всі учасники мали змогу на власні очі побачити, як готуються до ЄЮОФ у Банській Бистриці юні олімпійці України, а саме - представники велоспорту, дзюдо та спортивної гімнастики. Й - отримати вичерпну інформацію про прийдешній фестиваль. В тому числі, безпосередньо зі Словаччини під час прямого включення наших друзів з "Олімпійського клубу" Міхаловіце.

Європейські юнацькі олімпійські фестивалі – гарна школа для майбутніх перемогСаме про це сказав у своєму привітанні бронзовий призер ОІ з веслування академічного Леонід Шапошніков:

- Швидше, вище, сильніше! Разом! І я б додав - сміливіше. Всім бажаю впевнено йти вперед до мети, і усміхнено, піднімаючись по сходах до омріяного Олімпу. Україна в наших серцях, Україна з вами!

Подібні слова підтримки нашим юним олімпійцям також адресували й інші наші видатні Олімпійці - О.Стражева, А.Коженкова і Д.Міфтахутдинова. Вони казали, що цей форум є однією з перших вагомих сходинок на шляху до успішної спортивної кар’єри у майбутньому. А також бажали їм перемог у Словаччині, а Україні - миру. Нажаль, росія вкотре нехтує принципами перемир'я під час крупних олімпійських змагань і не припиняє руйнувати нашу Державу...

Наприкінці зустрічі свою презентацію щодо діяльності школи олімпійської освіти в умовах карантину та війни презентував Придніпровський ліцей (вчитель - Олександр Клименко)».

Пожелаем нашим юным олимпийцам побед в Словакии!

Фото - Відділення НОК України в Дніпропетровській області.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпрі різко впала ціна на ранню полуницю (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте