Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
09:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Денисенко: Я готов подписаться под большей частью сказанного в Антимафии

Денисенко: Я готов подписаться под большей частью сказанного в Антимафии
Останніми вихідними в Дніпропетровську було масово поширено спецвипуск «Антимафія» з відсутніми вихідними даними, який, очевидно для прикриття, був виконаний в кольорах рекламної кампанії Арсенія Яценюка.

Невідомі автори, які представили себе як колишніх і діючих працівників правоохоронних органів, заповнили цю газету викривальними матеріалами щодо мафіозних структур, які контролюють місцеву владу і, як стверджується, пов'язані з іменами лідера депутатської коаліції в міськраді і організації «Громадська сила» Загіда Краснова, народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова і залежного від них міського голови Івана Куліченка. Одразу ж кулуарами міської влади поширилися чутки щодо причетності ГРАДу до виходу і поширення «Антимафії». З цього приводу координатор ГРАДу Андрій Денисенко заявив, що "На 90% «Антимафія» побудована на матеріалах заяв, прес-конференцій ГРАДу і виступах його представників. Основні висновки авторів, зокрема, про те, що контроль над злочинним розграбуванням земельних і бюджетних ресурсів здійснює організоване депутатське угруповання «Родной Днепропетровск», повністю збігаються з наявною у ГРАДу і неодноразово оприлюдненою нами інформацією".

Втім, за словами Андрія Денисенка, «Антимафія» містить низку неточностей, зокрема, за даними ГРАДу, загальна площа міської землі, непрозоро і корупційно виділеної депутатами-більшовиками, становить не 900, а понад 1500 гектарів. "Також ми не вважаємо Вікторію Шилову жодним чином причетною до мафіозного спруту, який поглинає наше місто. В цілому вважаємо появу таких просвітницьких матеріалів надзвичайно корисною для осмислення громадою Дніпропетровська ситуації в місті. Особисто я, як керівник організації, готовий підписатися під абсолютною більшістю сказаного

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте