Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
01:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

После игры днепродзержинцев хвалили оба главных тренера

После игры днепродзержинцев хвалили оба главных тренера
Після гри між БК «ДніпроАзот» та БК «Донецьк» (89:96) гру дніпродзержинців хвалили обидва головні тренери – Георгій Ступенчук та... Рамунас Бутаутас.

Георгій Ступенчук, головний тренер БК «ДніпроАзот»:
Сьогодні команда виглядала досить впевнено. Ми не програли основного – підбирань, грали на рівних із сильною командою Донецька. Усіма, хто виходив на майданчик, я задоволений – хлопці боролися до кінця. Нарешті ми знайшли плеймейкера, котрий буде вести гру. На подальших тренуваннях будемо працювати над взаємодіями, захистом і спробуємо в наступній грі показати хороший баскетбол.

Рамунас Бутаутас, головний тренер БК «Донецьк»:
У нас складний календар… Напевно, після перемоги над «Більбао» хлопці вирішили, що у Дніпродзержинську особливих труднощів не виникне. І хоча ми їх налаштовували, гра показала, що це нам не вдалося. З іншого боку, не можу не відзначити хорошу гру місцевої команди. Гадаю, перемоги до них ще прийдуть, вони на хорошій дорозі – демонструють бойовий дух і вірні рішення на майданчику… Дроздов прихворів, тому й не грав.

Ламар Карім, гравець БК «ДніпроАзот»:
Таку кількість очок я вже набирав (32). Звісно, я знав, що ми сьогодні граємо проти чи не найсильнішої команди України, яка здобула перемогу над сильним іспанським клубом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте