Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
01:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка за 21 октября

Криминальная сводка за 21 октября
20.10.2009 р. о 21.15 до Жовтневого РВ м. Кривого Рогу від громадян телефоном надійшло повідомлення про те, що на 9-му поверсі одного з будинків на мікрорайоні 5-й Зарічний на дверній ручці тамбуру висить предмет, схожий на міну. Виїздом на місце пригоди було встановлено, що на дверній ручці спільного тамбуру трьох квартир вказаного будинку висить предмет округлої форми зеленого кольору з маркуванням, який виявився макетом учбової протитанкової міни. За даним фактом проводиться перевірка.

15.10.2009 р. о 20.00 до Синельниківського МВ звернувся 39-річний місцевий мешканець із заявою про те, що у цей день опів на другу ночі на перехресті вул. Леніна та Дзержинського двоє невідомих руками та ногами побили його по голові та тулубу, після чого заволоділи грошима в сумі 90 грн. та сумкою з одягом. Загальна сума збитку склала 1120 грн. З аналогічною заявою 19.10.2009 р. до міськвідділу міліції звернулася 31-річна місцева мешканка. Внаслідок нападу невідомих вона втратила свідомість і також була пограбована на суму 2977 грн. За скоєння вказаних злочинів співробітниками міліції затримані 18-ти та 19-річний мешканці с. Майське. Слідчим відділом Синельниківського МВ порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте