Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 октября

Криминальная сводка на 6 октября
strelok-kmv.ru
1. 5 жовтня п. р. о 00.50 з одного з кафе м. Павлоград до реанімаційного відділення міської лікарні з колото-різаними пораненнями різної ступені тяжкості були госпіталізовані чотири чоловіки віком від 22 до 26 років. Серед постраждалих – перебуваючий у черговій відпустці дільничний інспектор міліції Павлоградського МВ ГУМВС України в області. Виїздом на місце події було встановлено, що 4 жовтня п. р. близько 23.00 у зазначеному кафе знаходилися дві компанії, між якими на ґрунті раптово виниклої сварки стався конфлікт, що переріс в бійку. Невідомими чоловіками, серед яких знаходився 23-річний громадянин Азербайджану, мешкаючий в місті Павлограді, вищезазначеним особам з іншої компанії були спричинені тілесні ушкодження. Співробітниками сектору карного розшуку Павлоградського МВ міліції громадянин Азербайджану затриманий. Вжиті заходи до встановлення та затримання інших співучасників злочину. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Павлоградського МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. ст. 15, 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Замах на злочин», «Умисне вбивство»).

2. 5 жовтня п. р. о 14.50 в с. Чумаки співробітниками сектору карного розшуку, слідчого відділу та сектору дільничних інспекторів міліції Павлоградського міськвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Центральній у 71-річного господаря оселі було вилучено 43 патрони, калібру 5,6 мм без маркування. Слідчим відділом Павлоградського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 5 жовтня п. р. о 16.30 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Жовтневого райвідділу міліції Криворізького МУ в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вул. Ватутіна у 30-річного місцевого жителя було вилучено чотири електродетонатори без маркування. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Слідчим відділом Жовтневого РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте