Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
10:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 октября

Криминальная сводка на 5 октября
moreto.net
1. 29 вересня п. р. о 10.00 за місцем мешкання по пр. 200 років Кривого Рогу без зовнішніх ознак насильницької смерті був виявлений труп 44-річного місцевого мешканця. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала вналідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонку головного мозку. Слідчим відділом Саксаганського РВ міліції м. Кривого Рогу порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Тяжкі тілесні ушкодження, що викликали смерть»). Співробітниками сектору карного розшуку Саксаганського РВ міліції Криворізького МУ за скоєння злочину був затриманий раніше засуджений 40-річний зловмисник, який 28 вересня п. р., знаходячись в гостях у постраждалого, під час розпиття спиртних напоїв, в ході сварки руками побив по голові постраждалого, спричинивши смертельні травми.

2. 4 жовтня п. р. о 08.25 до співробітників Царичанського райвідділу міліції звернулася 61-річна місцева мешканка та повідомила, що 3 жовтня близько 20.00 двоє невідомих через вікно проникли до будинку по вул. Черняхівського, де мешкає її знайома – 92-річна жінка – та штовхнувши в спину, від чого остання впала на підлогу, заволоділи грошима в сумі 100 грн. і продуктами харчування. Співробітниками сектору карного розшуку Царичанського РВ міліції за скоєння злочину затримані 25-річний та 20-річний молодики. В ході дослідчої перевірки було встановлено, що зловмисники словесно погрожували постраждалій вбивством і остання сприйняла загрозу, як реальну. Слідчим відділом Царичанського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 4 жовтня п. р. під час огляду однієї з квартир по вул. Нікопольській м. Дніпродзержинська з письмового дозволу господаря, 25-річного раніше засудженого місцевого мешканця, співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Баглійського РВ міліції було вилучено 700 г наркотичної речовини «Маріхуана», яку останній зберігав за місцем свого мешкання. Наразі вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стас  (07.10.09 08:13): Да есть такая процедура - отобрания заявления после проведения осмотра. Вопрос - как его убалтывали после всего что нашли у него же, при том, что он уже "бывалый"? настоящие профессионалы. Ответить | С цитатой
garik78  (05.10.09 18:28): дятел,Во жара ,сам себя сдал )))
видать мощный ганж был
Ответить | С цитатой
дятел  (05.10.09 17:10): "з письмового дозволу господаря, 25-річного раніше засудженого місцевого мешканця" Ха-ха 2 раза! Кому написать заявление на проведение у меня обыска! У меня полный дом наркоты! Хочу в тюрьму! Вот менты гонят! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте