Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпропетровщини вручили підозри трьом особам за напад на журналістів видання «Українська правда»

Поліцейські Дніпропетровщини вручили підозри трьом особам за напад на журналістів видання «Українська правда»

Слідчі встановили, що до перешкоджання професійній діяльності журналістів причетні троє чоловіків. Двом із них також оголошено підозру в пограбуванні водія, який перебував у складі знімальної групи.

Нагадаємо: 13 лютого на території аеропорту м. Дніпро між групою осіб та журналістами видання «Українська правда» виник конфлікт. У результаті нападу слідчі відкрили два кримінальні провадження: за перешкоджання професійній діяльності журналістів та за погрози або насильства щодо журналістів. Після проведення першочергових слідчих дій слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження за фактом пограбування водія, який перебував у складі знімальної групи.

Поліцейські вже провели впізнання підозрюваних, допит потерпілих, свідків та поліцейських, які перебували на місці події. Також до матеріалів кримінальних проваджень долучено відео з бодікамер поліцейських та відео з інтернет-ресурсів, на яких зафіксовані події.

16 лютого, трьом чоловікам вручено підозри у вчиненні перешкоджання професійній діяльності журналістів (ст. 171 Кримінального кодексу України), двом із них – також у вчиненні пограбування (ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України).

Наразі розслідування триває за процесуальним керівництвом Центральної окружної прокуратури міста Дніпра.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Пол Овертон  (18.02.22 03:33): Как будто удостоверение журналиста даёт исключительное право на проникновение на стратегические, режимные объекты. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
лодлод  (17.02.22 15:52): Не "оргабления", а грабежа. Есть такое слово - грабеж. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Прапорщик  (17.02.22 15:44): А в отношении сотрудников полиции бездействоваваших в момент совершения данных преступлений? Или из видеозаписи кто-то увидел, что они присекли правонарушение? Я не увидел. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті