Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині підліток обстріляв автомобіль

На Дніпропетровщині підліток обстріляв автомобіль

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території Покровського району невідомими було пошкоджено учбовий автомобіль шляхом пострілу із невстановленої зброї.

На місце негайно прибули співробітники відділення поліції №3 (Покровське) для з’ясування обставин події.

При огляді автомобіля, поліцейськими було виявлено ушкодження заднього скла характерне від пострілу з пневматичної зброї.

За короткий час правоохоронці встановили особу правопорушника, ним виявився місцевий житель 2005 року народження. Прибувши у відділення поліції разом з батьками неповнолітній зізнався у вчиненому та розповів звідки взяв пневматичний пістолет, який було вилучено у відповідному порядку.

За вказаним фактом правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП, а відносно батьків за ч.3 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Gorod.dp.ua на Facebook.


3734  (12.01.22 07:19): Ну и выстрелил бы себе в голову, или пах!! Так нет же, по машине стрелял. Значит понимал что делал. Вылюбить, по самые обода . Відповісти | З цитатою
Реально  (11.01.22 14:24): На фото не певматика, да и магазин без пружины подавателя. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
3х4  (11.01.22 13:15): Ничего себе мелкое хулиганство! Уже 16 лет есть. Та его по ст. 296 ч. 1 УК привлечь надо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті