Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
02:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре сражались за Кубок памяти Анатолия Габелко

|«« «« »» »»|

Уже в 8-й раз в нашем городе прошел турнир по футзалу памяти известного энтузиаста здорового образа жизни и олимпийского движения А. Ф. Габелко.

К сожалению, из-за карантинных ограничений турнир прошел не в столь широком формате и представительстве, как в прежние времена. Но даже усеченный состав участников подарил зрителям яркие футбольные сражения.

А победителем стала команда ДЮСШ-2, которая недавно отметила свое 75-летие, о чем рассказывал Городской сайт.

И об этом подробней рассказали в Днепропетровском областном отделении НОК Украины:

«У спортивному комплексі “Олімпія+” відбувся традиційний, вже VІІІ турнір з футзалу пам’яті Заслуженого працівника фізкультури і спорту України, видатного діяча олімпійського руху України та Дніпропетровщини, нашого земляка Анатолія Габелка. Турнір пройшов під патронатом НОК України, за підтримки Асоціації футболу Дніпропетровської області.

Нажаль, як і у минулому році, умови карантину не дозволили запросити почесних гостей з інших регіонів України та НОК України, як і велику кількість глядачів на трибуни СК "Олімпія+". Також була обмежена й кількість команд-учасниць - чотири колективи змагались за красень-кубок. Це минулорічний переможець "ДФКС-Парус", команди ДЮСШ-2 та ДЮСШ-7, а також господарі майданчику ФК "Олімпія". Грали по коловій системі.

Суперники цього року підібрались дуже пристойні. Достатньо сказати, що перед початком останнього поєдинку в залежності від його результату переможцем могли стати три різні команди! В результаті, перемігши з результатом 3:2 "Олімпію", звання чемпіона змагань вибороли хлопці з ДЮСШ-2. Постійний й найтитулованіший учасник турніру "ДФКС-Парус" - другий, "олімпійці" треті.

На церемонії нагородження учасників змагань привітав виконавчий директор Відділення НОК України в Дніпропетровській області Олександр Дювбаков, заступник директора СК "Олімпія+" Олександр Юзик та заступник голови Асоціації футболу Дніпропетровської області Роман Прощенко. Гості разом й нагородили всіх без виключення учасників дійства олімпійськими сувенірами, медалями, грамотами та футбольними м'ячами.

А переможець – команда ДЮСШ-2 на найближчий рік також заволодів перехідним Кубком, що вже вісім років тому був виготовлений колегою та другом Анатолія Габелка з Івано-Франківська Ігорем Шкоропаняком. Ця перемога - безумовно вагомий подарунок для спортивної школи, яка нещодавно відсвяткувала своє 75-ти-річчя з дня створення!». Фото – Днепропетровское областное отделение НОК Украины.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте