Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі замінили транзитний водопровід у підвалі будинку на ж/м Перемога

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в підвалі будинку № 9 на проспекті Героїв закінчується заміна транзитного водопроводу. Зараз триває перепідключення внутрішньобудинкових мереж до нової магістральної лінії. Після завершення робіт у мешканців буде стабільне водопостачання, адже знизиться аварійність на ділянці.

«У пострадянські часи магістральний водопровід було прокладено в підвальному приміщенні. Зараз ми виносимо водопровід і робим врізання у зовнішні трубопроводи. Це дозволить знизити аварійність та уникнути затоплень у підвалі. Труби утеплені згідно з ДБН», – розповів заступник начальника управління капітального будівництва департаменту капітального будівництва ДМР Ростислав Голубовський-Єрощук.

Роботи почались у серпні, за цей час працівники підрядної організації встигли облаштувати внутрішній водопровід, зробити 16 круглих колодязів, встановити поліетиленові труби для холодної води та демонтувати старі трубопроводи водопостачання. Брак місця в підвальному приміщенні ускладнив виконання робіт, поділився директор підрядної організації Олег Логвиненко:

«Через тисняву довелось робити технологічні отвори, аби завести у підвал труби. Утім нам це не завадило, зараз роботи закінчено на 98 %. Основна технологія, яку ми використовували, – горизонтально направлене буріння, це дозволило пришвидшити хід виконання робіт».

Старий трубопровід забезпечував водою 9 будинків, це майже 1000 квартир. Раніше аварійні ситуації відбувались щотижня, розповів голова керівної компанії Максим Дегтяренко:

«Постійно були аварійні ситуації, підтоплення. Надходило багато скарг від мешканців. Раніше через один порив припинялось водопостачання у дев’яти будинках. Зараз у разі аварії ми зможемо відключити один або два будинки та оперативно усунути проблему».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлия  (04.12.21 14:18): Настоящие ГЕРОИ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті