Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Місто без окраїн: як в Авіаторському оновлюють будинки ОСББ

|«« «« »» »»|

У Дніпрі в Авіаторському мешканці дванадцяти ОСББ активно ремонтують та модернізують будинки.

За останні роки мешканцям вдалось замінити покрівлю та електромережі. Це стало можливим завдяки міським програмам співфінансування та повного фінансування програм ОСББ.

«Найчастіше об’єднання подають заявки на співфінансування поточних ремонтів та критичної інфраструктури. Найпопулярніші заявки за останні роки – ремонт даху, покрівлі та ремонт електромереж», – поділився начальник відділу по роботі з проєктами управління з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець.

Мешканці будинку на вулиці Аеродром, 16 об’єднались у 2019-му. За два роки у домі встигли відремонтувати покрівлю та замінити електромережі, розповіла голова правління ОСББ «Аеродром 16» Інна Полевікова:

«До створення ОСББ будинок був на балансі «Жилсервісу», домогтись якихось робіт було набагато складніше. Щойно ми об’єднались, з’явилась можливість брати участь у міських програмах співфінансування та ініціювати проведення ремонтів. За останні чотири роки в Авіаторському з’явились нові дороги та освітлення на вулицях».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Работяга  (16.11.21 05:35): Бедные беднеют, богатые богатеют... Відповісти | З цитатою
Атата  (15.11.21 23:19): Какие уродливые морды на фото. Наштукатуренные такие, думают, дефектов не увидят. Ворьё. Таких расстрелять за пособие олигархам. Смерть олигархам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті