Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 3 сентября

Криминальная хроника на 3 сентября
1. 31 серпня п. р. о 15.44 в одній з квартир по вул. Дарвіна м. Дніпропетровська був виявлений труп 83-річної господарки. Згідно довідки судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок механічної асфіксії. За скоєння злочину співробітниками сектору карного розшуку Бубушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська була затримана раніше засуджена 33-річна мешканка м. Вільногірськ. Як було встановлено, 31 серпня близько 15.00 за місцем мешкання пенсіонерки між жінками виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця задушила постраждалу, після чого заволоділа її мобільним телефоном. Викрадений телефон у зловмисниці вилучений співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 2 вересня п. р. близько 13.00 до співробітників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся 43-річний чоловік. Заявник повідомив про те, що 1 вересня близько 18.00 біля одного з будинків в с. Ювілейне 41-річна жінка, шляхом ривка, заволоділа ланцюжком з хрестиком та кулоном із жовтого металу. Сума заподіяного збитку склала 2350 грн.. Зловмисниця затримана співробітниками карного розшуку Дніпропетровського райвідділу міліції. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

3. 2 вересня п. р. о 10.30 біля одного з будинків в с. Голубівка, що в Новомосковському районі, у 31-річного господаря оселі співробітниками сектору карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції було вилучено: 19 патронів калібру 5,6 мм, 24 патрони калібру 5,45 мм та 22 патрони калібру 7, 62 мм. до автомату Калашнікова, а також 3 запали до гранат. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 2 вересня п. р. в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська було встановлено, що 31 серпня п. р. о 03.20 20-річний чоловік, шляхом вільного доступу, зайшов до будинку 39-річної господарки, де під погрозою застосування фізичного насилля, заволодів двома мобільними телефонами, стаціонарним телефоном та грошима постраждалої у сумі 800 грн. Викрадене майно у зловмисника вилучене співробітниками міліції. Зловмисник затриманий за ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте