Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 31 августа

Криминальная сводка на 31 августа
1. 29 серпня п. р. близько 15.00 до співробітників Широківського райвідділу міліції звернувся 52-річний приватний підприємець. Чоловік повідомив про те, що 29 серпня близько 05.00 невідомий чоловік, розбивши віконне скло, проник до його магазину, розташованого в смт. Широке та викрав гроші в сумі 4 тис. грн.. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Широківського райвідділу міліції був затриманий 20-річний громадянин Румунії. Викрадені гроші у зловмисника вилучені співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Широківського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

2. 29 серпня п. р. біля одного з будинків по вул. Богомаза, що в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська, співробітниками Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС в області у раніше засудженого 54-річного громадянина вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 1 кг., а також 1 л. наркотичної речовини «Опій». Наразі вилучені речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру.

3. 27 серпня п. р. о 20.35 в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вулиці Боброва, що в м. Дніпропетровську, у 33-річного господаря оселі співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 2 кг.. Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

4. 30 серпня п. р. близько 15.00 в одній із квартир по вул. Вахрушєва, що в м. Кривому Розі, з саднами голови та колото-різаною раною шиї був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 40-річна квартиронаймачка, уродженка Миколаївської області. За скоєння злочину співробітниками сектору карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького МУ затримана 29-річна господарка квартири. Як було встановлено, 30 серпня п. р. близько 13.00 жінки розпивали спиртні напої. Раптом між ними на грунті неприязних відносин виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалій смертельне поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть» ).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бред какой-то несут последнее  (02.09.09 14:32): "Як було встановлено, 30 серпня п. р. близько 13.00 жінки розпивали спиртні напої. Раптом між ними на грунті неприязних відносин виникла сварка..."

А я не распиваю спиртные напитки с людьми, к которым испытываю неприязнь...
Ответить | С цитатой
zlodey  (31.08.09 12:37): Четвертая сводка--полный бред!!!Вобще-то было убийство,а ето статья 115,а не 121.Видать уже кашлянула задержаная. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте