Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника

Криминальная хроника
pirotek.info
1. 26 серпня п. р. о 20.05 в своєму будинку в смт. Васильківка з чотирма рубаними ранами голови був виявлений труп 38-річного чоловіка. За скоєння злочину співробітниками сектору карного розшуку Васильківського райвідділу міліції був затриманий 62-річний батько загиблого. Як було встановлено, 25 серпня близько 14.00 за місцем мешкання чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої батько сокирою завдав синові смертельні поранення. Знаряддя злочину – вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Васильківського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 26 серпня п. р. о 16.05 до однієї з лікарень Солонянського району за наданням медичної допомоги зі сліпим шротовим пораненням тулубу звернувся 49-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 26 серпня о 15.30 до постраждалого прийшов 86-річний знайомий, який знаходячись під дією алкогольного сп’яніння під час раптово виниклої сварки з двох саморобних дульно-зарядних пристроїв типу «Самопал» зробив два постріли в бік господаря, спричинивши йому тілесні ушкодження. Зловмисник затриманий співробітниками сектору карного розшуку Солонянського райвідділу міліції. Вилучені знаряддя злочину направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру.

3. 26 серпня п. р. близько 20.00 в ході проведення оперативно-розшукових заходів із схованки, обладнаної біля одного з недобудованих готелів у м. Дніпропетровську співробітниками сектору карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського МУ у раніше засудженого 30-річного місцевого мешканця була вилучена тротилова шашка, вагою 400 гр.. Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саббах  (27.08.09 16:45): А я думал самопалов уже никто не делает, оказывается не перевелись в народе самопальщики. Ответить | С цитатой
Глюкс  (27.08.09 16:11): Солонянский дедуля жжот! Да и васильковский тоже... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте