Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція відкрила дві кримінальні провадження за фактом бійки через демонтаж білборда на проспекті Пушкіна

Поліція відкрила дві кримінальні провадження за фактом бійки через демонтаж білборда на проспекті Пушкіна

П'ятьом учасникам конфлікту вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) та обрано запобіжний захід.

Також до поліції надійшла заява про протиправні дії відносно представників засобів масової інформації. За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове слідство для з’ясування всіх обставин подій.

Нагадаємо, що 2 липня близько 18:00 на просп. Пушкіна відбувався демонтаж рекламних носіїв відповідно до рішення Дніпропетровської міської ради. Для припинення робіт на місце прибула група чоловіків, внаслідок чого між двома конфліктуючими сторонами відбулася бійка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


cahbe  (06.07.21 13:24): Я ж пральна понимаю - защищать рекламный билборд вышли студенты, а их вероломно избили титушке. Или нет - титушке пришли защищать незаконные билборд, а их отвадили гыройи майдана? Или как там у нас сейчас? Відповісти | З цитатою
Зы  (06.07.21 10:53): Ж2 против хачапури, а гасят друг друга незалежные патриоты, вот и вся суть. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті