Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Не сумуй - у розстрочку купуй!

Не сумуй - у розстрочку купуй!

З 12 по 18 квітня в Touch триватиме акційна розстрочка.

Давно мрієш про новий гаджет? Не проґав можливість придбати його за найкращою ціною та виплачувати частинами. Таких вигідних умов ще не було!

Іноді не виходить купити дорогу річ відразу. Наприклад смартфон або ноутбук. Для тих хто планує дорогу покупку, але не вистачає усієї суми, та й переплачувати не хочеться - ідеально підходить варіант з розстрочкою. Безвідсоткова акційна розстрочка – вигідне і розумне рішення. Купуючи товари таким способом ти нічого не втрачаєш. Отримай бажаний гаджет прямо зараз і виплачуй банку комфортними для тебе платежами.

В Touch оформити безвідсоткову розстрочку дуже просто. Ти можеш зробити це онлайн або в нашому офлайн магазині. Без першого внеску і комісії. Для оформлення потрібні лише паспорт та ідентифікаційний номер. Розстрочка надається особам віком від 21 року. Умови акційної розстрочки діють на всі товари з 12 по 18 квітня.

У розстрочку ти можеш придбати: смартфон, планшет, ноутбук, навушники, портативну акустику, товари для будинку, телевізор, електротранспорт, товари для тварин.

Розстрочка оформляється через наших партнерів:

Альфа банк – 10 міс 0%
Укрсіб банк - 9 міс 0%

Не сумуй - в TOUCH у розстрочку КУПУЙ!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте