Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині 267 осіб отримали повідомлення про підозру за вчинення наркозлочинів

На Дніпропетровщині 267 осіб отримали повідомлення про підозру за вчинення наркозлочинів

Останні кілька місяців на Дніпропетровщині проходили масштабні спецоперації у сфері протидії наркозлочинності.

Для відпрацювання області були задіяні майже тисяча працівників поліції, серед них - оперуповноважені, дільничні та слідчі територіальних підрозділів поліції, а також спецпризначенці та працівники Департаменту боротьби з наркозлочинністю. Для формування доказової бази були проведені близько 500 обшуків, в ході яких вилучили майже 30 кг канабісу, метадон, прекурсори ти психотропні речовини, а також понад 2,4 тис. пігулок, до складу яких входять заборонені у вільному обігу речовини.

Серед успішних операцій з протидії наркозлочинності – затримання мешканця Дніпра та вилучення близько 10 кг канабісу на суму понад мільйон гривень. Також - ліквідація в обласному центрі злочинної групи у складі п’яти осіб, які займалися виготовленням та збутом психотропної речовини «метамфетамін» на території м. Дніпро. Під час обшуку у них вилучили психотропи, вартість якого за цінами «чорного» ринку складає понад 200 тис. гривень.

Загалом за розповсюдження наркотичних засобів були встановлені 326 осіб, з них на даний час 267 вручили повідомлення про підозру за вчинення наркозлочинів. Також правоохоронці припинили роботу чотирьох наркопритонів та закрили три інтернет-магазини, які торгували наркотичними та психотропними речовинами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Макс  (13.04.21 12:56): Это наверное впервые началась хоть какая-то борьба. А то весь город в рекламе и закладках. А учитывая, что даже лабораторию накрыли, то это уже что-то. Может чуть попритихнут. Відповісти | З цитатою
444  (13.04.21 12:43): Эту гидру трудно победить, отрубишь одну голову, выпростает три. Закон нужен, что бы за изготовление и распространение - смертная казнь. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті