Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Преступления и происшествия по состоянию на 24 июля

Преступления и происшествия по состоянию на 24 июля
1. 19 липня п. р. о 16.40 в лісосмузі біля с. Михайло-Заводське Апостолівського району був виявлений труп 52-річної жінки. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок перелому ребер, розриву селезінки, закритої травми грудної клітини та черевної порожнини з крововиливом у черевну порожнину. За скоєння злочину співробітниками Апостолівського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 41-річний мешканець м. Кривого Рогу. Як було встановлено, 19 липня близько 10.00 чоловік повертався з весілля, яке відбувалося в с. Михайло-Заводське. Під час зустрічі у зловмисника з постраждалою виникла сварка, внаслідок якої він руками завдав їй смертельні тілесні ушкодження. Співробітниками міліції за місцем мешкання затриманого був вилучений мобільний телефон, а також жіноча сумочка. За даним фактом слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 22 липня п. р. близько 20.00 в одному з будинків в с. Потоки Криничанського району з саднами тулубу та голови був виявлений труп чоловіка. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 52-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками міліції Криничанського райвідділу затриманий 42-річний громадянин. Як було встановлено, 21 липня близько 17.00 за місцем мешкання постраждалого чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, яка перейшла в бійку, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні травми. За даним фактом слідчим відділом Криничанського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

3. 22 липня п. р. близько 19.00 в ході санкціонованого обшуку в квартирі одного з будинків м. Дніпропетровська співробітниками Індустріального райвідділу міліції у 27-річного громадянина вилучена вибухова речовина «Тротил» вагою 200 г з промисловим детонатором. Слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 22 липня п. р. близько 19.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Довгинцівського райвідділу міліції м. Кривого Рогу у раніше засудженого 48-річного громадянина проведена оперативна закупівля цигарок з наркотичною речовиною «Маріхуана». Також додатково за місцем мешкання зловмисника вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 170 г та гроші у сумі 499 грн., здобуті злочинним шляхом. Вилучена наркотична речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Проводиться перевірка.

5. 22 липня п. р. о 20.35 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир с. Світлогірське Полтавської області у раніше засудженого 31-річного квартиранта, зареєстрованого в м. Кривий Ріг, співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області було вилучено 300 г синтетичної психотропної речовини «Метамфетамін» та лабораторію для її виготовлення: обладнання (терези, посуд), прекурсори (близько 1000 використаних упаковок лікарського засобу «Терафун», кристалічний йод, червоний фосфор). Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 ч. 3 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

6. 19 липня п. р. о 22.10 до нейрохірургічного відділення однієї з лікарень м. Кривого Рогу з закритою черепно-мозковою травмою, забиттям голови, тулубу та кінцівок госпіталізована 41-річна місцева мешканка. 22 липня о 23.00 від отриманих тяжких травм жінка померла у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Інгулецького райвідділу міліції м. Кривого Рогу затриманий 56-річний співмешканець вбитої. Як було встановлено, 19 липня о 08.15 за місцем мешкання між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

7. 23 липня п. р. о 20.00 співробітниками міліції в ході відпрацювання заарештованого, раніше засудженого 31-річного громадянина у схованці одного із зруйнованих будинків м. Кривого Рогу був вилучений обріз однозарядної малокаліберної гвинтівки. Наразі за даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

8. 23 липня п. р. о 14.40 в ході проведення огляду одного з будинків м. Дніпродзержинська співробітниками Баглійського райвідділу міліції в гаражі були вилучені: однозарядний саморобний пристрій, пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм, гвинтівка калібру 7,62 мм часів Великої Вітчизняної Війни з маркуванням, електродетонатор з двома проводами без маркування, газовий пістолет калібру 9 мм з маркуванням, два самопали та дві 62 мм. мінометні міни часів Великої Вітчизняної Війни. Наразі за даним фактом слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГУВД  (28.07.09 00:12): бабакин, и где ты шаболдаешься? Ответить | С цитатой
О, Бахчисарай!  (27.07.09 02:44): Бабаев! О где-же ты , о бриллиант моих очей! Начни свое сладострастное пост-мусорское словоблудие! Ответить | С цитатой
Читатель  (24.07.09 22:33): Люди хоть живы?! Ответить | С цитатой
Сергей  (24.07.09 20:03): Была крупная авария, произошла где то в 21-15, стояло несколько разбитыхмащин, 2 машины после лобового столкновения, напроезжей части валялось колесо и рычаг одной из машин Ответить | С цитатой
1515  (24.07.09 17:12): ПрИступления...бугагаааа))) Ответить | С цитатой
Читатель  (24.07.09 16:57): А кто знает, что случилось вечером на Новом мосту 19 числа? Мост со стороны Правды был перекрыт... Ответить | С цитатой
я  (24.07.09 16:50): товарищи, пишите грамотно... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте