Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мати 6-річного Вані Мисливця просить допомоги в лікуванні сина!

Мати 6-річного Вані Мисливця просить допомоги в лікуванні сина!

Найбільша мрія Вані - погратися з однолітками на дитячому майданчику. Але пока вона нездійсненна, бо вийти з палати гематологічного відділення хлопчик не може.

Ваня фактично живе в лікарні через гострий лімфобластний лейкоз. Потрібен ще не один курс хіміотерапії, але заощаджень у батьків хлопця вже немає.

«Наше життя змінилося в жовтні. Весь цей час ми проходили важке лікування, неодноразово була реанімація. У Вані дуже важкі побічні ефекти, тримається висока температура, погані показники крові. Зараз відкрилася кровотеча, син знаходиться в реанімаційному відділенні. Нам дуже потрібні дорогі ліки, але ми вже витратили усе, що колись назбирали. Попереду у нас довготривале лікування, воно займе як мінімум рік, всі фінансові ресурси сім‘ї вичерпані, тому ми змушені просити про допомогу» - каже Світлана Мисливець.

Як і багато інших діток з діагнозом онкологія, Ваня та його мама борються з усіх сил. Просимо небайдужих людей допомогти цій родині здолати недугу за посиланням: http://248.dp.ua/projects/1010


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте