Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Подарунки до 8 березня, які точно порадують кожну жінку!

Подарунки до 8 березня, які точно порадують кожну жінку!

Шукаєтеєте подарунок до 8 березня? TOUCH вже підготував найцікавіші ідеї подарунків для коханої, мами, дочки та бабусі. Серед них ви легко знайдете найвдаліший варіант, який допоможе проявити щирі почуття та порадувати дорогих жінок.

8 березня стрімко наближається - прийшов час обрати подарунок!

Давайте розбиратись: що ж краще дарувати жінкам у 2021 році?! Лише квітами їх навряд чи здивуєш. Сьогодні більше до вподоби сучасні подарунки, тож уникайте банальних ідей. Взагалі, кожна жінка - це цілий неповторний всесвіт, до якого важливо підібрати свій ключик. Кохана більше буде у захваті від смартфона з потужную камерою, завдяки якому вона зможе робити якісні фото. Бабусі точно сподобаються гаджети для кухні - з ними вона зможе готувати найсмачніші страви для дітей та онуків, а маму обовязково порадує новенький розумний годинник щоб виглядати стильно та контролювати вагу.

Ми підготували цілу купу небанальних ідей самих крутезних подарунків та ще й зі знижками до -58%. Обирай серед них подарунки, які точно порадують твоїх улюблених жінок!

Чому подарунок краще обирати саме в TOUCH?

У нашому магазині широчезний вибір подарунків до 8 березня. А щоб тобі легше було зорієнтуватись за бюджетом - ми підготували добірки подарунків по бюджету - до 1000 грн. і до 3000 грн. На цьому приємні новини не закінчуються! Усі товари можна придбати в безпроцентну Розстрочку за ціною розпродажі.

  • 10 місяців – 0% комісії

  • Без першого внеску

  • Без страхування

Touch - твій цифровий тюльпанчик!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте