Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
07:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре откроют выставку известнейшего карикатуриста

В Днепре откроют выставку известнейшего карикатуриста

Новая персональная выставка известного мастера легкого рисунка Александра Дубовского «ХАлепний пензлик» откроется завтра, 17 февраля, в 17 часов в Днепровском Доме искусств (ул. Философская, 23).

Мастерство нашего земляка известно далеко за пределами Днепра и Украины. За свою почти 40-летнюю творческую жизнь Александр создал более 4500 работ, завоевал более сотни дипломов и наград конкурсов во множестве стран мира. Напомним, что не так давно Городской сайт публиковал эксклюзивное интервью с этим карикатуристом.

Завтра в Доме искусств в 17 часов откроют персональную выставку Александра Дубовского «ХАлепний пензлик». О ней в Доме искусств сообщают следующее:

«Творчість нашого земляка, карикатуриста Олександра Дубовського широко відома у світі: він переможець та призер понад 100 престижних міжнародних конкурсів у різних країнах світу.

І ось подієва новина: у рідному Дніпрі відкривається його персональна виставка, яку зможуть побачити всі охочі.

Олександру Дубовському, знаному автору карикатур у багатьох друкованих виданнях, зокрема і “Дніпрі вечірньому”, “Нашому місті” та ін., цікаво все, що оточує людину, що виносить на “розгляд сміху” її характер, світ почуттів, дій та бажань. Дотепні, гострі, оптимістичні карикатури нашого земляка зрозумілі без зайвих слів. Його “легке перо”, смілива спостережливість, гумор, виявляють творчу натуру і талант, оцінені також його відомими колегами у світі, серед яких і лауреат Пулітцерівської премії Стів Бенсон.

Створений свого часу за участі Олександра Клуб карикатуристів “Гопак” у Дніпрі об'єднував майстрів пензля, пера та графіки, чиї роботи мали великий резонанс та популярність.

Олександр Дубовський завжди самобутній! Через його карикатури світ теж пізнає Україну.

Кілька років тому за підтримки міського голови Дніпра Бориса Філатова у рамках програми “Культурна столиця” було видано альбом робіт майстра карикатури О. Дубовського.

Безумовно, своєю творчістю Олександр суттєво сприяє розвитку сучасної карикатури як особливого та неповторного жанру.

На персональній виставці “ХАлепний пензлик” Олександра ДубовськОГО, члена Національної спілки журналістів України, яка відкривається 17 лютого у Будинку мистецтв Дніпра, буде представлено кілька десятків робіт, що охоплюють різні сторони нашого життя та періоди творчості автора.

Запрошуємо на відкриття 17 лютого о 17 годині, де ви матимете змогу переглянути роботи художника, поспілкуватися, поміркувати та посміятися досхочу, бо сміх – це не гріх, він для всіх!

На відкритті виставки обіцяємо інтригу.

Посміємося разом на здоров’я!».

Вход на выставку – свободный, но с соблюдением карантинных норм.

Кстати, накануне открытия этой выставки Дубовского нашла очередная награда. Он стал одним из победителей выставки карикатур в Сербии (город Крушевац). Городской сайт от всей души поздравляет мастера карикатуры с этой наградой!



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте