Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
23:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 10 июля

Криминальная сводка на 10 июля
1. 9 липня п. р. близько 17.00 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції звернулася 23-річна громадянка. Вона повідомила про те, що двоє невідомих осіб, вибивши вхідні двері, зайшли до її кімнати, де під погрозою ножа заволоділи мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 1100 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції затриманий 10-річний хлопець та встановлений 17-річний молодик. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»). Також співробітниками міліції прийняті заходи щодо затримання іншого співучасника злочину.

2. 9 липня п. р. близько 09.00 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції м. Дніпропетровська з приймального відділення однієї з місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення з тяжкою відкритою черепно-мозковою травмою, забиттям головного мозку, у неконтактному стані госпіталізований невстановлений чоловік віком близько 40 років. Як було встановлено співробітниками Красногвардійського райвідділу міліції, 9 липня о 00.05 біля одного з будинків по вул. Щепкіна двоє зловмисників 20 та 22 років з хуліганських спонукань руками та ногами завдали постраждалому вищевказані травми. Після чого заволоділи пакетом з продуктами харчування, а також грошима у сумі 150 грн. Зловмисники затримані співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа а ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (10.07.09 18:25): "...Нікопольського міського відділу міліції затриманий 10-річний хлопець та встановлений 17-річний молодик. Знаряддя злочину вилучено. ..."

Куда мир катится!!!
Ответить | С цитатой
Максим  (10.07.09 18:00): Я с первой новости в легком шоке. Зедаржан 10-й пацан! Интересно, это он двери выбил? Или его старший товарищ 17-ти лет Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте