Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чекають годину та зрештою йдуть пішки: жителі Мирного скаржаться на графік маршруток

Чекають годину та зрештою йдуть пішки: жителі Мирного скаржаться на графік маршруток

Автобуси раніше ходили до 23-ї години. Зараз же ввечері додому зовсім не доїхати. До котрої їздять тепер? Та чи можна повернути колишній графік руху?

Наталя Григорівна живе на Мирному 50 років. Каже: після 8-ої вечора додому на громадському транспорті не доїдеш. І так уже майже рік.

«У них немає ввечері чіткого графіку. Так, от якщо ми знали там, ввечері, була маршрутка у 8, о пів на 9, о 9, о пів на десяту, о десятій. Зараз такого графіку немає. Люди стоять на маршрутки чекають. Добре, коли це влітку. Доїхати нормально не можна, люди просто йдуть пішки», — розповідає жителька Мирного Наталя Момут.

До селища їздять 4 маршрутки. Проблему мають із трьома з них, жаліються місцеві. Це 33-тя, 127-ма та 20-та.

«Довелося звільниться з роботи через транспорт. Працювала на тій стороні, до 10. Відправлення, як вони кажуть, о пів на 10, о 10, о пів на 11. Я через день їздила на таксі, я стільки грошей не заробляю», - ділиться жителька Мирного Тетяна Коломієць.

Водії маршруток кажуть, ходять за новим графіком. Якщо не встигли сісти о 8-їй вечора — чекайте вже на чергову машину.

«О 9 годині їде з Островського ще машина сюди, на Мирний. Це о 10 годині вона тут», - розповідає Андрій, водій маршрутки № 33.

Після 9-ї маршрутки скасували. Чому? Пояснюють в одній з компаній-перевізників.

«У зв'язку з карантином зменшився просто пасажиропотік. Якщо 1, 2 людини при пасажиромісткості 18 - це не заповнюваність навіть на 40% салону автобуса. Звісно ж, ганяти порожню машину не доцільно, економічно просто невигідно працювати в збиток», - пояснює Генадій Булгаков, директор компанії-перевізника.

Тож з літа маршрутки ходять за таким графіком. 20-й автобус працює з 6-ї ранку до 8-ї вечора.127-ий стартує з Мирного о п’ятій ранку. Остання маршрутка вирушає о 22:00. 33-тя починає рух о 5:30. Закінчує о 20-й. І ще за годину з площі Старомостової забирає пасажирів чергова машина. Вплинути на зміну розкладу можуть самі жителі селища, кажуть у мерії.

«Якщо люди звернуться до департаменту транспорту з колективним зверненням, то ми готові відновити роботу і спробувати 2, 3, 4 тижні, скільки це буде потребувати, накатати цей маршрут з кінцевою о 10-й годині. Можна звернутися з приводу продовження роботи 32, наприклад, маршруту до 11», - пояснює Іван Васючков, спеціаліст міського департаменту транспорту.

Жителі мають зібрати щонайменше 30 підписів, кажуть чиновники. Якщо і водії, і пасажири будуть задоволені – зміни внесуть. Так, за новим графіком уже їздять мешканці житломасиву Ігрень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (03.12.20 14:51): Сергей (30.11.20 16:13): По всем вопросам: "убитых" маршруток, перевозок стоя во время карантина, хамства водителей, ограничения льготных мест, отсутствия машин на маршруте (меньше нужного количества) звоните на контакт-центр Днепровской ОДА
Телефон: 0 - 800 - 505 - 600
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Сергей  (03.12.20 14:44): Вчера была прямая линия с директором департамента Игорем Маковцевым.
Звонили. Говорим что на 27м нет больших автобусов, а Игорь Маковцев говорит что есть. Ну не ужели нельзя посмотреть хотя бы по GPS данным? там же бортовые номера видно. Так что департамент думает что всё хорошо, а по факту ничего не хорошо...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Всё вопросы  (03.12.20 09:39): К филатову и его команде!
Но я думаю что им по барабану что вы мучаетесь он просто игнорирует он и его команда выше этого!
Да и вообще кто вы а кто они!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепрянин  (03.12.20 08:46): А может вернуть транспорт потихоньку в городскую собственность,глядишь и маршрутки окажется выгодно вечером пускать и график будет четкий... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пабло Вугаре  (03.12.20 05:11): Что за извращённое удовольствие получают люди едущие из одного пригорода в другой , через весь город , на другой берег ради работы которую можно и поближе найти , а уж тем более рядом с Мирным полно ? Вон с Западного после 20-00 в будни и после 18-00 в выходные только пару трамваев и такси из транспорта , и ничего , живут люди , не жалуются , а тут крику " после 23-00 маршрутки не ходят " , они там вообще адекватные ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
По всему городу  (02.12.20 21:53): набивают как селедок Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті