Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
06:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі звільнили підприємців від сплати податків

У Кривому Розі звільнили підприємців від сплати податків

20 листопада у Кривому Розі на позачерговій сесії виконком прийняв рішення на місяць звільнити підприємців малого та середнього бізнесу від сплати податків.

Для підтримки підприємців місцева влада ввела на місяць податкові канікули — з 1 листопада до 30 листопада. За оперативними підрахунками сума компенсаторних заходів для підприємців становить десять мільйонів гривень. Таким чином, для бізнесменів податок на нерухомість, на землю та єдиний податок для ФОП I і II груп складе 0%. Крім цього також на місяць припинені перевірки Інспекції праці. «За» проголосували 34 депутати міськради.

Нагадаємо, під міськрадою Кривого Рогу неодноразово мітингували місцеві підприємці. 11 листопада близько трьохсот активістів зібралися через введення карантину вихідного дня, який, на їхню думку, утискає бізнес і приносить збитки. Ще однією причиною для хвилювання представників малого та середнього бізнесу стало обов’язкове введення касових апаратів. 18-го листопада під будівлею виконкому кілька десятків людей мітингували проти впровадження такого нововведення.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі протестували проти карантину вихідного дня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирина  (21.11.20 17:23): подарок от Зе *** Відповісти | З цитатою
Гражданин  (21.11.20 14:08): С учётом того , что единый налог нужно платить ДО 20 числа текущего месяца - решение , принятое 20 числа - просто ниочём . Большинство ФОП уже его оплатили , т.к. за просрочку штраф 50 %. Такая вот "типа забота" Відповісти | З цитатою
Я  (21.11.20 10:10): Судя по новости, не "освободили", а "предприниматели добились". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті