Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
09:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лікарні ім. Мечникова для боротьби з Covid-19 відкрили додатковий корпус

У лікарні ім. Мечникова для боротьби з Covid-19 відкрили додатковий корпус

Черги у приймальному відділені, близько сотні пацієнтів потребують лікування у "Мечникова". Там відкрили ще один "ковідний" корпус у будівлі терапевтичного. Він розрахований на 150 пацієнтів середньої тяжкості.

Запрацював, бо у старому хірургічному вже забракло місць для хворих. Замість 90-та там уже понад сотні інфікованих.

Генеральний директор обласного медзакладу Сергій Риженко каже: за вихідні від ускладнень ковіду померло чотири пацієнта. У них була важка пневмонія.

«Сьогодні більше, ніж 50 пацієнтів будуть госпіталізовані в цей корпус. Є така необхідність, щоб люди не чекали. Щоб із коліс дати їм можливість вилікувати пневмонію. Поки цей корпус ми припускаємо для первинного лікування», — зазначає Сергій Риженко.

Рятувати дніпрян взялися лікарі усіх спеціальностей. У "ковідному" відділені працюватимуть і гастроентерологи, і реаніматологи, і пульмонологи.

«Якщо за стандартом на одного лікаря покладено 20 пацієнтів. То коли в зміні два лікарі і 80 пацієнтів... Ви розумієте, яке це колосальне навантаження. Плюс виписані, що надійшли. Надходить іноді по 15-20 осіб на добу», — додає завідувачка пульмонологічного відділення лікарні ім. Мечникова Любов Моісеєва.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сивый  (19.10.20 17:44): Бизнесу в Днепре выгоден только Рыженко. Остальные или без шансов, или кандидаты имеют того же кукловода. А именно теневого мэра надо поменять, иначе так всё в городе и будет продолжаться. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті