Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
01:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Открытие Первой интернациональной выставки графики «ENTROPY OF ART»

Открытие Первой интернациональной выставки графики «ENTROPY OF ART»
fastfiles.ru
Дніпропетровський національний університет ім.О.Гончара

15.06.2009; 15:00
Палац студентів ДНУ

«ENTROPY OF ART»

Відкриваючи виставку, декан факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства проф. І.С. Попова відзначила, що Перша інтернаціональна виставка графіки «ENTROPY OF ART» є частиною унікального проекту, яким передбачено рух творів викладачів університетів по всьому світу. «А 9 травня 20 відібраних творів учасників проекту уже презентовано й виставлено у Варшаві за участю українського консула. На виставці у Варшаві представлені твори двох наших викладачів: доцента кафедри образотворчого мистецтва та дизайну доц. Олександра Михайловича Шабанова та ст. викладача Віктора Олексійовича Корсунського, - підкреслила проф. І. С. Попова. А сьогодні ми удостоєні честі мати частину цієї виставки, до якої входять твори викладачів образотворчого мистецтва університетів Польщі, Америки, Австралії, Німеччини».

Вітаючи учасників виставки, проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді, доктор історичних наук, проф. В.В. Іваненко наголосив, що її характерною ознакою є безперечний факт тісної співпраці з ініціаторами інтернаціонального проекту «ENTROPY OF ART» - викладачами Люблінського університету імені Марії Кюрі-Склодовської, і, зрозуміло, що більшість представлених на виставці творів – це твори викладачів Люблінського університету: Магдалени Бак, Артура Попека, Максиміліана Шоха, відомого професора, художника-дизайнера університету Ромуальда Колодзея, а також твори викладачів університетів Кракова, Варшави, Катовіце.

«Нам приємно, що ми маємо можливість познайомитися з творами Анни Перковської-Візир – художниці з Німеччини, Джона Мартіна – з Сан-Франциско (США), Гоші Владакзак-Сарнескі – з Австралії, що сприятиме подальшому розширенню міжнародних зв’язків Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара» – підкреслив проректор. На урочистому відкритті виступили завідувач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну доц. Е.Г.Семешко, а також член Національної спілки художників України В.І.Старченко, студенти та гості. Відбулося неформальне спілкування учасників виставки, під час якого обмінялися думками та поглядами студенти і викладачі ДНУ щодо представлених творів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ольця  (14.06.09 17:33): Че-то я не поняла...Открытие будет только завтра, а \"доцент Попова\" уже \"відзначила, відкриваючи виставку\"...Какая-то гостья из будущего, прямо ))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (56)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (5)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте