Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Игроки СК «Днепр-1» вошли в список 33-х лучших

Игроки СК «Днепр-1» вошли в список 33-х лучших

По итогам завершившегося сезона украинской футбольной премьер-лиги в список лучших игроков вошли днепряне Владислав Супряга и Сергей Логинов.

Традиция определять лучших игроков сезона была положена еще во времена советского футбола, с послевоенных лет. В независимой Украине эту эстафету подхватила газета «Команда» - увы, 6 лет назад ушедшая в историю. В наше время ее продолжает популярный портал Sportarena.соm.

Вот и по итогам футбольного сезона 2019/20 был составлен список 33-х лучших игроков – по три на каждую позицию. Приятно отметить, что в числе лауреатов – два игрока СК «Днепр-1».

Об этом официальный сайт спортклуба сообщает следующее:

«В результату до 33-х кращих футболістів сезону УПЛ 2019\20 років потрапили два виконавці з СК «Дніпро-1». Третє місце у сперечанні центральних захисників посів віце-капітан спортклубівців Сергій Логінов, якого тут випередили Андрій Гітченко з «Десни» і Сергій Крівцов з «Шахтаря». А форвард дніпрян Владислав Супряга став другим у списку кращих форвардів, поступившись тільки найвлучшнішему гравцю чемпіонату нападнику «Шахтаря» Жуніору Мараєсу.

3. Сергій Логінов (СК «Дніпро-1»)

У спортклубівців вісім матчів без пропущених м’ячів і найкраща оборона серед усіх учасників другої шістки. У цьому немала заслуга їхньої оборони. Логінова відзначаємо як, напевно, найбільш стабільного серед дніпровських захисників – він єдиний у команді взяв участь у всіх матчах, награвши більше двох тисяч ігрових хвилин. При цьому Сергій лишався, переважно, надійним і непоступливим, вдало діяв у єдиноборствах і при перехопленні м’яча. В різних варіаціях задньої лінії умів налагодити роботу на прийнятному рівні.

2. Владислав Супряга (СК «Дніпро-1»)

Від фіналу юнацького чемпіонату світу, де саме Супряга став героєм збірної України, до буднів чемпіонату він повертався з бажанням себе проявити. Вже в стартовому турі відзначився голом і асистом проти «Олімпіка» (матч завершився 2:0), потім значно додав у 2020 році, оформив пам’ятний хет-трик у матчі з «Динамо», а завершив чемпіонат чотирма потужними матчами, впродовж яких забив 5 м’ячів і змусив суперника на автогол. Тож, можна впевнено сказати, що Владислав відбувся вже і у дорослому футболі…».

Печалит лишь то, что новый сезон Супряга, скорее всего, начнет в составе киевского «Динамо», которому игрок и принадлежит.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (01.08.20 20:37): Поздравляю,ребята и желаю в новом сезоне успехов. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте