Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як вибрати гарний мобільний номер: чек-лист від експертів Київстар

Як вибрати гарний мобільний номер: чек-лист від експертів Київстар

Гарний мобільний номер, що легко запам'ятовується – це стильно і тренд. Адже він підкреслює статус користувача, його хороший смак та увагу до дрібниць. Для ділових людей красивий номер - візитна картка, завдяки якої співрозмовник визначає важливість дзвінка до того, як зняв слухавку.

Експерти національного мобільного оператора Київстар допомогли нам розібратися, як купити телефонний номер з унікальною комбінацією та де знайти VIP-контакт з повторенням чотирьох або більше цифр.

Підбираємо необхідну комбінацію


Компанія Київстар пропонує абонентам унікальну можливість підібрати номер телефону за допомогою спеціального конструктора. Алгоритм підбору виглядає наступним чином:

  • задаємо критерій пошуку вільної комбінації (схожий номер, важлива дата, улюблене число, красива комбінація у хвості або зашифроване слово);
  • вводимо в спеціальному полі комбінацію та натискаємо кнопку "Підібрати";
  • отримуємо вільні варіанти, розбиті на чотири типи: прості, срібні, золоті та платинові.

Експерти оператора відзначають, що всі отримані в конструкторі комбінації вільні та доступні для купівлі. Тому сміливо обирайте вподобаний варіант та замовляйте доставку SIM-карти.

Оцінюємо запропоновані варіанти


Вартість номерів починається з 300 грн за прості варіанти. Водночас саме в цьому ціновому діапазоні ви знайдете бажану комбінацію. Наприклад, зашифрувавши дату народження 21.06.1991, можна всього за 300 грн, і отримати ось такий номер: (098) 21-06-199.

Комбінації в інших трьох типах номерів для тієї ж дати будуть виглядати наступним чином:

  • (097) 21-06-999 – зі срібної серії за 400 грн;
  • (096) 21-06-111 – золота комбінація вартістю 2000 грн. Тут міститься чотири одиниці з семи цифр у номері;
  • (098) 210-99-99 або (096) 210-99-99 – платиновий номер з чотирма однаковими цифрами поспіль.

Система запропонує доступні варіанти номерів практично для кожної введеної комбінації. Адже, незважаючи на наповненість номерного фонду, ще залишилося багато цікавих номерів, котрі відшукати просто так в магазині буде нелегко. Сервіс підбору від Київстар – єдина доступна можливість швидко та вигідно купити гарний номер.

Аналізуємо каталог доступних VIP-номерів

Якщо ви не знайшли у конструкторі необхідний варіант, експерти Київстар радять відвідати спеціальний розділ, де можна підібрати VIP-номер для телефона. Тут зібрані унікальні комбінації вартістю від 15 000 до 50 000 грн. Ці номери містять п'ять або шість однакових цифр, тому легко пишуться та запам'ятовуються.

Ось кілька прикладів, доступних у цьому розділі номерів:

  • (067) 57-444-44 – 15 тис. грн;
  • (067) 333-33-13 – 25 тис. грн;
  • (067) 433-33-33 – 50 тис. грн.

У каталозі VIP-номерів зможуть підібрати собі варіант і найвибагливіші користувачі. Адже подібні комбінації складно знайти навіть у перекупників. А якщо це і вийде, їхня вартість буде набагато вищою, ніж запропонована оператором.

Отримати унікальний номер простіше, ніж ви думали!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті